Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fel akartam venni az általános...

Fel akartam venni az általános iskolás osztálytársamal a kapcsolatot. Akkor jóban voltunk. Írtam neki Facebookon de nem írt vissza. Miért? Legalább annyit írhatott volna nem vagyok kíváncsi rád

Figyelt kérdés
jan. 19. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látszik csak te gondolod hogy jóban voltatok
jan. 19. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

én multkor facebook datingen találkoztam egy régi osztálytársnőmmel, és nem matchelve csak a fényképe alatt megkérdeztem h ő e az? visszaírt beszéltünk két sort vagy is elkezdtünk beszélni én leírtam kb mi van velem aztán eltünt még csak nem is írt magárol semmit, és még csak nem is azért írtam rá h lehetne valami csak megörültem neki mert kedveltem régról erre simán eltünt

van ez így, hagyd ha ő nem akarja nem érdemes tovább probálkozni

jan. 19. 15:14
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Ocsmány dolog az, amikor a jelenkori értékrend és "morális mérce" találkozik a múlttal, és visszamenőleg is megrontja, megbecsteleníti azt.

Mert amikor valaki új ismerősökkel viselkedik így, azt még csak csak megértem, de amikor múltbéli egykori jó barátokkal, hát ehh.

jan. 19. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Ez nem így működik
jan. 19. 15:22
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem vagytok ismerősök, akkor nem a beérkező levelei közé megy az üzeneted, hanem egy engedélykérési mappába. Azt csak akkor látja, ha külön megnézi.
jan. 19. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

5 márpedig a nők nem szokták,kapnak ígyis elég levelet az ismerősöktől.

Egyébként mindneki abból haverkodik akivel haszna van,legfőképp a közelből,munkatárs,stb,de ott se érdekel senkit hogy mivana másikkal,max illem,utána mondja a saját dolgát

jan. 19. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Ja ez nekem is feltűnt, mennyire érdekember lett baromi sok ember. Régebben azért őszintén kíváncsiak voltak egymásra az emberek. Manapság minden más fontosabb, mint az ember. Kell rá az idő, hogy megnézhesse a csillámfaszpónis sorozatának a 219. részét azonnal, hogy épp most kijött. Vagy rohan bruncholni hogy feltölhesse az instára. Vagy csak simán görgeti a tiktokot, mert milyen vicces dolgokat ad már be egymás után nézzenek oda. Ezek nagyon nagyon fontos dolgok egytől egyig...

A másik meg hogy az ország nagyobbik fele mostanra teljesen lelki beteg. Szóval még az is lehet annyira maga alatt van, hogy tényleg nem képes visszaírni. Főleg mert már nagyon nem az aki a múltban volt, hanem mondjuk egy kiégett roncs, és ez így a múlttal szembesülve még durvább neki. Ilyen ez ha a világ legjobb országában élsz, és ha jobb itt élni mint valaha bármikor, hatalmas siker siker hátán, még a csapból is ez folyik, és hát egyre több ember nem bírja ennek elviselni a súlyát.

jan. 19. 15:35
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
a szigetfesztiválon is lekibeteg emberek buliztak?nem vagy tisztába a szó jelentésével,azok a lányok akik instán mutogatják a valagukat,ők nem otthon ülnek egésznap lelkibetegen
jan. 19. 15:40
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Ostoba vagy 8-as, nem is kéne válaszolnom egy ilyen figurának, de hogy a hülyeség ne terjedjen, most gyorsan és röviden mégis megteszem.

1. A szigeten tinik és fiatal felnőttek buliznak többnyire. Őket kevésbé nyomassza még ami nálunk folyik, bár sajna őket is eléggé elérte már, csak még a buli, fiatalság, élet, és minden ami ezzel jár úgy ahogy kibalanszolja.

2. Tipikusan nem tinik és fiatal felnőttek szokták felvenni a volt általános iskolás osztálytársakkal a kapcsolatot. Hanem általában 30-40es emberek. Most lehet ebben tévedek hogy kérdező hány éves, de majd kijavítja ha mégsem így van.

3. Sokszor pont azok a leginkább lelki beteg, személyiségzavaros, törött figurák, akik instán mindent is kiraknak, meg úgy pózolnak, mint amikre te abban az előző kommentedben utalni próbálsz.

jan. 19. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
9,de ők kapnak visszajelzést a férfiaktól,egy lelkibeteg férfi meg olyan min t ha leprás lenne
jan. 19. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!