Miért utálhat egy olyan személy, aki ellen semmit se tettem?
Ismerek egy ilyen személyt. Nemrég óta (kb. fél éve), de valahogy olyan érzésem van, hogy nem kedvel. Pedig csendes vagyok, segítek annak, aki segítséget kér, nem igénylem a figyelmet. Nem szóltam be senkinek. De amikor beszélgetünk egy társaságban, és valaki kérdez tőlem valamit egyből mond valamit, amitől rá terelődik a figyelem. (Pl. Jaaaaj..., Figyeljetek!, Egyszer az történt velem, hogy...)
Nem azt mondom, hogy mindenkinek rám kell figyelnie, de kicsit rosszul esik ez, mivel így is alig szólok hozzá a beszélgetéshez. Vajon miért vagyok neki ellenszenves? Vagy mi lehet velem a baj?
Engem sokan utalnak a videki egyetemen, csak mert pesti vagyok, vagy nem tudom... pedig eletukben meg nem beszeltek velem. Ja meg egyik felevben 5-os lett az atlagom es ez elterjedhetett pletykaszinten. Szoval vmi irigyseg lehet helyi rasszizmussal keverve.
Sok elmebeteg ember van, meg azt is irigylik a masiktol, hogy lelegzik. Negligalni, levegonek kell oket nezni, ha beledkotnek, feljelenteni. Sajnos ilyen vilagban elunk.
#3:
Feljelenteni valakit azért, mert mindig a szavadba vág? Igen, sajnos ilyen világban élünk, már mindenért fel kell mindenkit jelentgetni.
Szimplán egy érzéketlen tahó tuskó az ilyen, aki megpróbàlja leuralni a màsik szemèlyt, akin azt látja hogy csendesebb, visszafogottabb. Ilyenkor bármennyire is nehéz, kicsit határozottabban kell oda szólni neki, hogy észrevegye magàt.
Pl. Beszélnél és hirtelen közbe vág a bunkója, na neked ilyenkor kell hangosabban (a megszokottnál) oda szólni, hogy “nem fejeztem mèg be!”
A hangsúlyt gyakorold! Ideje kiállni magadért. Hidd el tudom miről beszélek, tapasztaltam ezerszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!