Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok randi ez nőként?

Sok randi ez nőként?

Figyelt kérdés
Ha félév leforgása alatt 20 randin voltam. Komoly kapcsolatot keresek. A legtöbb első randi volt

tegnapelőtt 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Kit érdekel, hogy ki szerint meg mi sok? Ne foglalkozz ezzel, csak és kizárólag saját magaddal.

Még ha minddel lefeküdtél volna is csak a te dolgod lenne.

Nekem is volt sok randim, mikor azt mondtam, hogy csak komoly kapcsolat érdekel. A 99% full komolytalan, idióta volt 28-30 évesen. Volt amelyik 30 évesen szó szerint kommunikálni nem tudott, a másiknak meg 28 évesen annyi volt az egész élete, hogy 24 órában ps-ezett, a harmadik eljött totál igénytelenül randira(zsíros haj, szakadt póló, full igénytelen borostával, berohadt fogakkal), volt amelyik már első randin szerelmet vallott(???), volt amelyik totál bunkó volt minden indok nélkül, volt amelyik szerintem meleg volt, mert eljött úgy, hogy ki volt húzva a szeme, meg ki volt szempillaspirálozva(???), meg ilyenek. Nyilván egyik sem volt alkalmas semmire, és mehettek is a francba, meg tiltólistára. Mikor azt mondtam, hogy kész, feladom akkor ismertem meg a jelenlegi páromat, aki 4 évvel fiatalabb tőlem, de tud kommunikálni, céljai vannak, intelligens, udvarias, jól is néz ki, komoly kapcsolatot keresett, és meg is lehet benne bízni. Azóta boldogan élünk.

tegnap 04:33
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
De nagy jampi vagy. Nekem egy randim volt tavaly, vagyis egy csajjal találkoztam kétszer. 31/F
tegnap 07:57
 13/13 mikeXxX ***** válasza:
51%

Dehogy sok ez! Ennél volt hogy sokkal több nővel ismerkedtem szintén komoly kapcsolatot keresve. Ne ezekre a válaszokra alapozz mert itt a legtöbben képen sem látták nőt vagy éppen nőgyülölet van bennük.

Aki komoly kapcsolatot akar az nem akar az elsővel tovább menni ha érezhetően nincs meg az összhang. 45f

tegnap 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!