Elmennétek így randizni a sráccal?
Figyelt kérdés
Neten ismertem meg. Külsőre helyes. Csak annyi a baj h kb 1 mondatot beszéltünk már írta hogy találkozni akar. Kb napi 1-szer ír vissza. (Jó esetben) Így kicsit kényelmetlenül érzem magam h találkoztak vele.okt. 22. 14:08
2/11 anonim válasza:
Ha napi egyszer ír vissza, mégis miről beszélgettek, mennyit tudtál meg róla? Még telefonon sem beszéltetek?
Én nem tudnék komolyan venni egy ilyen embert.
3/11 anonim válasza:
Ez attol fugg, miota tart ez az irogatas vele.
Amugy igen, furcsa, nem is kicsit.
4/11 A kérdező kommentje:
Előző randim előtt pl 2 hétig beszéltem a sráccal. Abban az esetben biztonságban éreztem magam
okt. 22. 14:18
5/11 A kérdező kommentje:
Mármint ez egy másik volt
okt. 22. 14:18
6/11 anonim válasza:
Nem. Hallgass az érzéseidre, már az, hogy megkérdezted ezt azt jelzi, hogy érzel valamit vele kapcsolatban, ami offos.
7/11 anonim válasza:
Osztom a 6-os véleményét. Vmi gyanús. Miért is találkoznál vele, ha semmit se tudsz róla??
8/11 anonim válasza:
Hat, kerdezo, nem muszaj mindenkivel talalkozni. ;-)
Foleg, ha rossz erzesed is van. Ha megis ugy dontesz, elmesz, csakis forgalmasabb, nyilvanos helyen.
9/11 anonim válasza:
Nem. Egy ilyen emberrel általában nem lehet egy normálisabb kapcsolatot létrehozni.
10/11 anonim válasza:
Nem. Komolytalannak is tűnik, illetve elég hamar ráugrott a találkozás témára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!