Sok randi ez nőként?
Figyelt kérdés
Ha félév leforgása alatt 20 randin voltam. Komoly kapcsolatot keresek. A legtöbb első randi volttegnap 18:11
1/13 A kérdező kommentje:
Ennyi közül 2 emberrel volt csók. Lefeküdni senkivel sem feküdtem le
tegnap 18:13
2/13 Noren1989 válasza:
Sok, és ez azt jelenti, h online nem tudsz vàlogatni.
3/13 anonim válasza:
Én akkor cserélgettem hetente a lányokat, amikor kifejezetten nem komolyat kerestem. De ott legalább 20 randiból lett volna 15 jó dugás, így meg csak a vendéglátó ipart gazdagítod, meg totálisan kiégsz.
4/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy volt is rá időd.
És, hogy sok embernek tetszel.
Ha én annyira jóképű lennék és sok nőnél lenne lehetőségem/esélyem, akkor nekem is sok randim lenne mert keresném azt akivel minden a legjobb.
Nekem tavaly 29 állásinterjúm volt, a felére én nem kellettem a fele pedig nekem nem tetszett. Hát kb. ilyen.
Ha van időd és lehetőséged, már pedig úgy néz ki van lehetősged, akkor válogass.
6/13 anonim válasza:
Szerintem ez szimplán kimerítő.. én több időt fektetnék a beszélgetésekbe a helyedben, mielőtt randizom.
7/13 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy legyél azzal akivel nem érzed jól magad. Én ezen nem idegeskednék.
8/13 anonim válasza:
Ha számomra kiderülne, hogy a kiszemelt hölgy 20 randij volt az "idéntavaly", és ebből egyik sem sikerült, akkor ott azonnal dobbantanék pasiként. Játszmásra nincsen szükségem.
9/13 anonim válasza:
Nem sok, csak nem voltál szerencsés, mert nem találtad meg au igazit. Zsolti
10/13 anonim válasza:
Nem is értelek.
Miért kellene ezt elmondanod egyáltalán. Ezt nem kell senkinek elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!