Randiznatok tovább vele?
Randizás alatt nem kell örök hűséget fogadni, de mással csókolózni sem!!
Nekem biztosan nem férne ez bele.
Mikortól tervezi komolyabban venni a dolgot?
Embere válogatja meg az érintett területen tanúsított lazaságot/vas szigort!
Neked kell érezned legbelül, hogy mennyire szeretnéd komolyan venni ezt a kapcsolatot, - nyilvánvaló, hogy az ember a saját értékrendjéhez hasonlítja annak az embernek az értékrendjét, akiben lát valami lehetőséget a jövőjét illetően. Lehet egyfajta teszt vagy felvezetés is a történetetek, - hogy meddig lehet elmenni adott helyzetekben, ugyanakkor lehet komoly lelkiismereti háttere is.
Szerintem az a lényeg, hogy te mennyire érzed komolynak a kapcsolatotokat és hogy szerinted mi az, ami még "belefér". Fontos lehet számodra, hogy jól mérlegelj, mert ahhoz rövid az élet, hogy tévedésekbe ölj bele éveket vagy akár évtizedes nagyságrendű időszakokat! Ha nem tudsz erre két-három napon belül pontot tenni, akkor vesztese lehetsz a tépelődésednek!
Fontos a tisztesség is, de nem lehet mindent elrendezni egy "sorry"-val! Neked kell tudnod, hogy mennyi az annyi!
Mivel még nem vagytok egy pár, talán még az se biztos, hogy szerelmesek, így ez nem akkora katasztrófa. Te se vagy szerintem, csak beleélted magad a randikba, már megvan elképzelt fantáziád róla, de alig ismered. Gyakori eset.
Szóval én azt mondom fátylat rá. Értékeld az őszinteségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!