Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Randiznatok tovább vele?

Randiznatok tovább vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel elkezdtem a napokban randizni. Tegnap rámírt hogy bűntudata van mert csokolozott valakivel az új évi bulin. És szeretné ha ezt tudnám. Jól kijottunk eddig, jó is volt a randink. Meg tudom hogy a randizás alatt még nem kell örök hűséget fogadni. De akkor is...rosszul esett. Miatta én sem mentem el eddig másokkal randizni.

tegnapelőtt 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Randizás alatt nem kell örök hűséget fogadni, de mással csókolózni sem!!

Nekem biztosan nem férne ez bele.

Mikortól tervezi komolyabban venni a dolgot?

tegnapelőtt 09:33
 2/9 anonim válasza:
79%
Én randiznék vele továbbra is, de ha ennyire lazán veszi, akkor vedd lazán te is, és ne mondj le több randit másokkal őmiatta.
tegnapelőtt 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem mondom, hogy dicséretes az, amit tett, de az becsülendő, hogy volt benne annyi, hogy bevallja neked.
tegnapelőtt 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja meg az érintett területen tanúsított lazaságot/vas szigort!

Neked kell érezned legbelül, hogy mennyire szeretnéd komolyan venni ezt a kapcsolatot, - nyilvánvaló, hogy az ember a saját értékrendjéhez hasonlítja annak az embernek az értékrendjét, akiben lát valami lehetőséget a jövőjét illetően. Lehet egyfajta teszt vagy felvezetés is a történetetek, - hogy meddig lehet elmenni adott helyzetekben, ugyanakkor lehet komoly lelkiismereti háttere is.

Szerintem az a lényeg, hogy te mennyire érzed komolynak a kapcsolatotokat és hogy szerinted mi az, ami még "belefér". Fontos lehet számodra, hogy jól mérlegelj, mert ahhoz rövid az élet, hogy tévedésekbe ölj bele éveket vagy akár évtizedes nagyságrendű időszakokat! Ha nem tudsz erre két-három napon belül pontot tenni, akkor vesztese lehetsz a tépelődésednek!

Fontos a tisztesség is, de nem lehet mindent elrendezni egy "sorry"-val! Neked kell tudnod, hogy mennyi az annyi!

tegnapelőtt 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Lehet hogy dugott is valakivel és csak a smarolast vallja be
tegnapelőtt 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Mivel még nem vagytok egy pár, talán még az se biztos, hogy szerelmesek, így ez nem akkora katasztrófa. Te se vagy szerintem, csak beleélted magad a randikba, már megvan elképzelt fantáziád róla, de alig ismered. Gyakori eset.

Szóval én azt mondom fátylat rá. Értékeld az őszinteségét.

tegnapelőtt 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Az hogy bevallotta szerintem kompenzálja a dolgot, és nem véletlen derült ki. Így egy elég őszinte srác lehet. Hidd el a legtöbben el se mondanák
tegnapelőtt 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Már ott kezdődik a probléma, hogy 31.-ére nem tervezett be és ilyen könnyen megtörtént az eset. Hülyít konkrétan.
tegnapelőtt 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Veletlenul smaroltak fel orat, megesik az ilyen
tegnapelőtt 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!