Férfiak! Mik azok a női keresztnevek, amik annyira nem tetszenek, vagy annyira negatív asszociációid vannak vele kapcsolatban, hogy nem randiznátok egy olyan nevű hölggyel?
Figyelt kérdés
Miért?2021. júl. 5. 17:41
1/16 anonim válasza:
Szabina és Szandi minden ilyen nevű ismerősöm kétszínű számító nő. :)
2/16 anonim válasza:
rozália, dzseniffer, dzseszika. egyébként jessicaval és jenniferrel találkoznék ha nem magyarosan anyakönyvezik őket.
4/16 anonim válasza:
Fruzsina, ismeretségi körömben az összes egy számító lotyó. De ettől még egy normális Fruzsival simán összejönnék. :)
5/16 anonim válasza:
A Gina név - dzsina kiejtéssel - nagyon negatív aszociációkat okoz nálam (nem a kábítószer miatt), de vagyok annyira tudatos és józan gondolkodású, hogy pusztán ez alapján ne hozzak döntéseket.
6/16 anonim válasza:
Gabriella, Szilvia, Ibolya
De azért azt nem hiszem, hogy esélyt se adnék egy ilyen nevű nőnek, elvégre ő nem ugyanaz az x ember, akivel negatív élményem van.
7/16 anonim válasza:
Nekem az Alexandra azért mert akiket elhívtam randizni,és ez volt a neve mindig nagyképű volt,és elutasított..
8/16 anonim válasza:
Heléna. 2 ilyen nevű nőt ismertem, mindkettő kibírhatatlan k.rva. Ez nem azt jelenti, hogy minden Heléna ilyen, valószínüleg véletlen egybeesés. De én már mindig rosszra asszociálok, Helénákkal nem is ismerkedek
9/16 anonim válasza:
Az ilyen régebbi öreglányos nevek amiket felettem írtak, + Niki, Etelka, Erzsébet... Ilyesmi xd De ha egy bomba a nő, akkor ezek eltűnnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!