Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak! Mik azok a női...

Férfiak! Mik azok a női keresztnevek, amik annyira nem tetszenek, vagy annyira negatív asszociációid vannak vele kapcsolatban, hogy nem randiznátok egy olyan nevű hölggyel?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 5. 17:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Szabina és Szandi minden ilyen nevű ismerősöm kétszínű számító nő. :)
2021. júl. 5. 17:43
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
rozália, dzseniffer, dzseszika. egyébként jessicaval és jenniferrel találkoznék ha nem magyarosan anyakönyvezik őket.
2021. júl. 5. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Leokádia.
2021. júl. 5. 17:54
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Fruzsina, ismeretségi körömben az összes egy számító lotyó. De ettől még egy normális Fruzsival simán összejönnék. :)
2021. júl. 5. 17:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A Gina név - dzsina kiejtéssel - nagyon negatív aszociációkat okoz nálam (nem a kábítószer miatt), de vagyok annyira tudatos és józan gondolkodású, hogy pusztán ez alapján ne hozzak döntéseket.
2021. júl. 5. 17:58
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Gabriella, Szilvia, Ibolya

De azért azt nem hiszem, hogy esélyt se adnék egy ilyen nevű nőnek, elvégre ő nem ugyanaz az x ember, akivel negatív élményem van.

2021. júl. 5. 17:59
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az Alexandra azért mert akiket elhívtam randizni,és ez volt a neve mindig nagyképű volt,és elutasított..
2021. júl. 5. 17:59
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Heléna. 2 ilyen nevű nőt ismertem, mindkettő kibírhatatlan k.rva. Ez nem azt jelenti, hogy minden Heléna ilyen, valószínüleg véletlen egybeesés. De én már mindig rosszra asszociálok, Helénákkal nem is ismerkedek
2021. júl. 5. 18:00
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen régebbi öreglányos nevek amiket felettem írtak, + Niki, Etelka, Erzsébet... Ilyesmi xd De ha egy bomba a nő, akkor ezek eltűnnek:D
2021. júl. 5. 18:01
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Betti.
2021. júl. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!