Ha hosszú távú kapcsolatot keresnétek randiznatok tovább olyan személlyel aki másfél év múlva elköltözik az országból?
Igen, de nekem nincs különösebb okom Magyarországon élni, sőt, én is játszok a gondolattal, hogy lelépjek külföldre.
Azokat az éveket amúgy nem kötelező ledolgoznod itthon, olyan opció is van, hogy visszafizeted. Én is aláírtam anno a hallgatói szerződést, és már ledolgoztam három évet a rám váróból, de ez nem azt jelenti, hogy akkor röghöz kötött jobbágyként itt kell élnem 35 éves koromig, csak annyi, hogy ha munkát nézek külföldön (én anélkül nem mernék kiköltözni, mert nincs olyan hú de nagy tartalékom), akkor a költségekbe azt is bele kell kalkulálnom, hogy ezt bizony majd fizetnem kell.
Azt az 5 év akármit felejtsd el.. 1 hónap alatt megkeresed kint a bünti árát. Ne tartson vissza, istenem... 🤦♂️🤦♂️
Másfél év pedig épp elég arra, hogy ha érdekeljük egymást, akkor akár mehetünk együtt is.
Persze lehegenk más, komolyabb, nyomósabb érvek is az itthonmaradás mellett, sokaknak nem való az idegen környezet, ez tény. De hogy erre az egyetemi 5 éves aprópénzes szarságra fogni...
Az megvan, hogy mikor is? 20? 30? Év áll rendelkezésedre. Akkor kell kifizetni majd a tandíjat, mittomén, 3 millió forint? Annyit nem fog érni akkor, mint most 300 ezer...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!