Alkoholista,kötekedő szomszéd ellen ?
Figyelt kérdés
nem tudok úgy közlekedni ,hogy ne legyen gyomor gorcsom.
Vagy fenegetőzik vagy beszólogat ok nélkül.
Annyira el rúgta a pöttyöst múltkor és a felesége, hogy még köszönésre se méltatom.
Ezt tegnap ismét szóva is tette,nem tetszett neki és útánam kiabált (tele volt akkor is )
tegnapelőtt 11:04
1/12 A kérdező kommentje:
fenyegetőzik"
tegnapelőtt 11:09
3/12 A kérdező kommentje:
az az örömöt nem adom meg .
Túl jó környék
tegnapelőtt 11:09
4/12 anonim válasza:
Vagy füldugó, az olcsóbbik megoldás. Akkor legalább a hangját nem hallod.
5/12 anonim válasza:
Rendőrt kihívni meg, nem is tudom.. Még téged verne agyon miatta.
6/12 A kérdező kommentje:
tgnap este jöttem haza ,megfogadtam és más is azt tanácsolta ne is köszönjek,ignoráljam őket...
meg állt nézett és jó hangosan takony részegen kiabált utánam alpára primitív módon ,hogy jó akkor nem kell köszönni
tegnapelőtt 11:16
7/12 anonim válasza:
6# Azt mondod túl jó környék.. Mi lenne akkor, ha csak pár utcával költöznél arrébb.. Egyébként meg ne válaszolj neki semmit, füldugó be, akkor kevésbé hallod. Házban benyomsz valami zenét, kinn udvaron is füldugó, de ne valami párszázas szart vegyél, hanem ami tényleg jó hangszigetelő.
8/12 anonim válasza:
Én azért kíváncsi lennék a másik oldalra is.
9/12 A kérdező kommentje:
8 milyen másik oldalra? neharagudj de nekem azt ne mond hogy normális dolog mikorviszi le a gyereket játszóra takony részeg ismét ... már ismeri mindenki a környéken .
Vagy mikor veszekszik üvölt
tegnapelőtt 12:52
10/12 A kérdező kommentje:
akár mikor találkoztam vele jött a boltból a dobozos sörökkel, és lent ült a játszón,vagy este mondom a veszekedést kell hallgatnom miatta ... elég sok mindent elmond
tegnapelőtt 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!