Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zavarta a szomszédomat...

Miért zavarta a szomszédomat amit csináltam (okos óra kérdés)?

Figyelt kérdés

Aspergeres nő vagyok.

Lényeg az hogy egy háztömbben élek és észrevettem hogyha megnyitom a bluetooth-t akkor MINDIG ott van hogy “Samsung Galaxy fit 3”. Nekem ilyen eszközöm nincs úgyhogy heteken át minden nap megpróbáltam számtalanszor rácsatlakozni. Eleinte elfogadta, aztán pár perc múlva ledobott majd el sem fogadta többé. Szóval ez így megtörtént. Teltek a hetek, anyum lement egyszer valamiért a boltba és az alattunk lévő szomszéd szólt neki hogy fejezzem be amit csinálok mert nagyon zavaró. Anyum szólt nekem. Nem tudtam honnan tudja azt hogy én csinálom majd a párom elmondta hogy az iphoneomnak az a neve mint nekem. Szégyellni kezdtem magam aztán átneveztem az iphoneom és tovább csináltam. Egyik délután mentem haza kocsival és azt láttam hogy ki van rakva az ajtónk elé a karperec. Rohantam lefelé a szomszédhoz mondtam hogy nekem ez nem kell mert sok pénzbe kerül, nem fogadhatom el de a szomszéd azt mondta hogy inkább akkor legyen az enyém de neki ez így nem kell. Nagyon elszomorodtam. Végül visszaadtam a karperecet mert semmiképp sem fogadtam el és azóta nem látom a bluetoothon.

Most én ezt az egészet nem értem.

szept. 7. 08:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Te beteg vagy.
szept. 7. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Mit nem értesz? Inkább neked adta volna, mert látta, hogy folyamatosan próbálsz rácsatlakozni egy olyan eszközre, ami nem a tied és ami bunkó dolog.
szept. 7. 09:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy egyszer legyen neked is olyan szomszédod, mint Te!
szept. 7. 09:13
 4/14 kürtőskalácska ***** válasza:
87%
Mekkora egy troll vagy!
szept. 7. 09:25
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Persze hogy troll, ez is csak tv-ben latott aspergeses szemelyt.
szept. 7. 09:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Most nem értem miért vagy te felháborodva. Ott volt az eszköz neve amiről pontosan tudod hogy nem a tiéd és próbálkoztál rácsatlakozni, és a szomszédod is teljesen jogosan volt ezen kiakadva hogy mire fel próbálkozik egy idegen rácsatlakozni, és így nem is tudja használni sem. Nem is értem miért csináltad ezt, meg a párosítás után lehet törölni hogy ne akarjon többet rácsatlakozni meglehet oldani. Igaza van a szomszédodnak ebben mert azért ha rajta van akkor csak jelzi hogy más próbál rácsatlakozni és ez baromi idegesítő.

Mondjuk meglehetett volna másképp is beszélni a dolgot hogy szól finoman hogy "figyu valamit benéztél stb... " de neked sem kellene ezt csinálnod ha olyan eszközt látsz elérhetőnek amiről nem tudod mi az, főleg hogy tudtad is hogy nincs neked olyanod akkor nem tudom miért kezdtél el rácsatlakozni. Megértem hogy kíváncsi voltál, de ezt nem így kellett volna.

Nekem a Tv-mre akart a szomszéd rácsatlakozni állandóan hogy filmet nézzen és ez engem baromira irritált hogy folyton bedobta hogy ez és ez akar rácsatlakozni. Amikor rájöttem hogy mi van akkor írtam a szomszédomnak hogy tud-e erről egyáltalán mert még volt olyan tippem hogy lehet a gyereke nyomkodja a telefont és azt sem tudja mit csinál.

Akkor írt nekem hogy ne haragudjak csak nem rég vettek új Tv-t és próbálnak rácsatlakozni mert előtte nem volt ilyen készüléke és annyira nem is ért még hozzá. Akkor írtam neki hogy ha nem megy neki, szóljon, segítek de ez elég idegesítő hogy folyton az enyémre akar rácsatlakozni.

szept. 7. 09:40
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván gondolta hogy visszaadod neki.

Kreatív.

szept. 7. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Inkább egy nyaklevest kellett volna adjon.
szept. 7. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
"A husángot hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!" :)
szept. 7. 10:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert zavaró, és egyébként még ha szigorúan vesszük a Btk.-t, büntetendő is.
szept. 7. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!