Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zavarta a szomszédomat...

Miért zavarta a szomszédomat amit csináltam (okos óra kérdés)?

Figyelt kérdés

Aspergeres nő vagyok.

Lényeg az hogy egy háztömbben élek és észrevettem hogyha megnyitom a bluetooth-t akkor MINDIG ott van hogy “Samsung Galaxy fit 3”. Nekem ilyen eszközöm nincs úgyhogy heteken át minden nap megpróbáltam számtalanszor rácsatlakozni. Eleinte elfogadta, aztán pár perc múlva ledobott majd el sem fogadta többé. Szóval ez így megtörtént. Teltek a hetek, anyum lement egyszer valamiért a boltba és az alattunk lévő szomszéd szólt neki hogy fejezzem be amit csinálok mert nagyon zavaró. Anyum szólt nekem. Nem tudtam honnan tudja azt hogy én csinálom majd a párom elmondta hogy az iphoneomnak az a neve mint nekem. Szégyellni kezdtem magam aztán átneveztem az iphoneom és tovább csináltam. Egyik délután mentem haza kocsival és azt láttam hogy ki van rakva az ajtónk elé a karperec. Rohantam lefelé a szomszédhoz mondtam hogy nekem ez nem kell mert sok pénzbe kerül, nem fogadhatom el de a szomszéd azt mondta hogy inkább akkor legyen az enyém de neki ez így nem kell. Nagyon elszomorodtam. Végül visszaadtam a karperecet mert semmiképp sem fogadtam el és azóta nem látom a bluetoothon.

Most én ezt az egészet nem értem.

szept. 7. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha nem érted, mert én sem... :D
szept. 7. 12:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy ennyivel megúsztad.

Az aspergertől nem leszel fogyatékos, pontosan tudod, hogy mi a baj ezzel. Vagy ha nem akkor nem aspergered van, hanem valami más mentális problémád

szept. 7. 15:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért zavarta mert az engedélye nélkül többször a dolgához piszkáltál, és hiába szólt akkor sem álltál le.

Hiába írod hogy szégyelted magad az nem számít mert ugyan úgy folytattad. Azt hiszed hogy mivel a nevedet nem láttad, mikor kapcsolódni próbáltál akkor nem is tudta hogy te vagy? Hát képzeld el tudta.

Amit te csináltál az épp olyan mintha ő járkált volna át hozzátok random időben és felkepcsolta volna a villanyt a konyhában és utána lelép.

Most azért nem látod a Bluetooth jelet mert valós hogy már nem használja mivel tudja hogy úgyis megint megpróbálsz rácsatlakozni, ugyan úgy fogod zavarni

Téged is ezért zavar hogy nem látod mert így már nem tudod zaklatni

Én az ő helyében tuti megtéptelek volna, pont nem érdekelne hogy aspereres nő vagy, én egy türelme vesztett, dühös nő lennék.

Nekem csak az nem tiszta hogy ha már odaadta az órát, miért nem fogadtad el? Akkor tudtál volna rá csatlakozni és használni.

Ha már olyan buta és csóró vagy hogy magadnak nem tudsz egyet beszerzni.

szept. 10. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Téged nem zavart volna? Ha veszel egy okosórát és a szomszédod folyton megpróbál rácsatlakozni és zavarja az óra használatodat?

Mindig egy kis üzenet ugrana fel hogy "engedélyezed a csatlakozást?"

Rohadtul idegesítő mikor századjára kell kinyomni és aztán megint beugrik

szept. 10. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!