Rendőrségi feljelentésnek van értelme?
Figyelt kérdés
Van egy nárcisztikus hajlamú kétszínű és alakoskodó jó szomszédom, aki egyszerűen irritálja az, hogy szomszédsági viszonyban vagyunk. Kitalált már majdnem mindent. Rongáló, tolvaj, magatartásproblémás, nem beszámítható, hangoskodó vagyok. Többször bekörnyékezett, de mindig furcsáltam a viselkedését. Tisztára olyan, mint ha abba lelné örömét, hogy az aktuális frusztrációját kitöltse rajtam nem direkt agresszióval. Állandóan követelődző ingerült hangnemben beszél. Ha próbálok vele szót érteni a halott szemeibe (tágranyilt pulilla) belenézve akkor meg mosolyog öntelt módon. Most meg már az van, hogy hivogatja rám a rendőröket csendháborítás végett, de mindig az a vége megállapítják a nagy semmit azt elmennek. Most birtokvédelemmel próbál ijesztegetni. Tudom nem tűnik komolynak a többi ügy mellett, amiket lehet olvasni itt-ott amott, de érhetek el valamit azzal, ha feljelentem zaklatás végett? Bár mondjuk attól még mindig megmaradnánk szomszédnak, de már az van legszívesebben megcsapakodnám, amit nem kéne meg bánnák is utólag (nem csak jogi értelemben, egyszerűen alapjáraton konfliktus kerülő vagyok).#szomszéd jó rossz szomszédság rendőrség feljelentés #zaklat zaklatás nárcisztikus béketűrés béke agresszió #magatartás rongálás lopás zaj emberek személyiségzavar #barátság barátságtalan ellenségeskedés ellenség
dec. 7. 01:42
1/5 anonim válasza:
Értelme max annyi van, hogy 72 órára beviszik, már ha egyáltalán beviszik, ne legyenek illúzióid, ez Magyarország, jó pénzért gyilkosokat is szabadlábra tesznek. Miután kijön folytatja jobban, és egyre erősebb indulatok lesznek. Ki tudja, lehet kicsit zaklant, akkor meg azt tesz amit akar, a határ a csillagos ég a bolondoknál.
2/5 anonim válasza:
Ráadásul ebben a tetves országban egy bolondot nem lehet elítélni, "mert bolond".
3/5 anonim válasza:
Egy bolondot sehol sem lehet elítélni. Egy rossz szomszéd katasztrófa.
4/5 anonim válasza:
El kell jutni oda, hogy teljesen hiteltelenné válik a hatóságok szemében.
Ott már lehet vele bármit csinálni, úgyse nagyon hisznek neki.
Egyébként nyugodtan fel lehet jelenteni.
5/5 anonim válasza:
Annyi előnye van, hogy ha a helyzet rosszabbodik. Mert a vélt vagy valós sérelmei miatt durvábban lép fel, vagy éppen a mentális állapota romlik és súlyosabb dolgokkal vádol, akkor könnyebben tudsz védekezni. Fel tudod hozni a korábbi ügyeket, amik inkább bizonyítják, hogy a másik fejével van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!