Van értelme feljelentést tenni?
És ha nem tudom, hogy ki volt az?
16 éves vagyok, nem szeretném, hogy a szüleim tudomást szerezzenek erről.
Nem lesz bajod, ne aggódj! A stresszelés sokkal jobban árt.
Inkább felejtsd el, nem érdemes ezen rágódnod még egy csomó ideig. Nagyon lassan történnek a dolgok akkor is, ha feljelented. Inkább felejtsd el, jobban jársz. Főleg, ha a szüleid nem akarod, hogy tudják. Ha jogi útra tereled kiskorúként, tudni fognak róla - hiszen eleve kérdéses, hogy te magad tehetsz-e feljelentést. De ha tehetsz is, értesíteni fogják róla őket, hiszen ők a gondviselőid.
"DE az biztos, hogy a felbújtója az illetőnek a te közvetlen környezetedből/közeledből származhat."
Szerintem a karkötőm miatt csinálta (szivárványos). A legjobb barátnőm leszbikus (én heteró), de miatta van rajtam mindig, hogy tudja, hogy én kiállok mellettük. Szegény nagyon depis mostanában, mert a családja nem fogadja el, úgyhogy legalább én itt szeretnék lenni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!