Mashol is ünnepnap alatt jött rá a szomszédra a felújítás? Társasház...
Nem elég, hogy most parkettázik, a családi házas szembeszomszed meg most flexel. Értem én, hogy péntek van és most érnek rá, ugyanakkor ünnepnap, ami olyan, mintha vasárnap lenne.
Igazából a fenét se érdekelné, de már a tévét is elzartuk, úgyse hallunk belőle semmit...
Itt kertesben is hasonló a helyzet.
Szembe lévő tetőt csinál, cserepet dobálnak már egy ideje.
Kertszomszéd füvet nyír. 2-vel odébb pedig láncossal vágják a fát.
Én erkélyburkolatot cseréltem egy hónapja, de ügyeltem rá, hogy hétköznap 10 és 12 között csináltam, van egy kisbaba a házban, ezért dél és 2 között nem zajongtunk, megbeszéltem az édesanyjaval, hogy mikor alszik a gyerek. 17 kor pedig szintén abbahagytuk, már jöttek haza a lakók a munkából.
De lehet hogy akkor tényleg én vagyok a kakukkfióka. 😀
A problémádat ugyan nem oldja meg, de abban a házban is lakik egy sajtkukac, amelyikben én élek. Annyi ideje újítja fel a lakását, amióta itt lakom, - az Eiffel-tornyot vályogból fel lehetett volna kézi erővel húznia egyetlen embernek azóta, amióta vergődik. Nem azzal van a problémám, hogy szeretné korszerűnek, szépnek, otthonosnak tudni az otthonát, - ahová valószínűleg ő is pihenni, megnyugodni járna haza, ha 15 percet meg tudna maradni a s@ggén, - de az nekem sem nagyon tetszik, hogy sok ember csak a körülötte létezni próbálók háttérbe szorításával, zavarásával, semmibe vételével képes kiteljesedni.
Na ne félj, majd amikor te újítasz fel, akkor majd repül a fenyegetőzés, az intrika vagy a feljelentés, - mert az egyoldalú megközelítés viszont magától értetődő járandóság az ilyen vadembereknek! Kommunikációt kezdeményezni lehetetlen küldetés kategória az ilyennel, - mert ha el is jutsz vele a beszélgetésig, lesz@rja, hogy neked milyen érdekedet sérti a viselkedése, lepereg róla minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!