Milyen volt 2024 éved?
Mi volt pozitív az 2024-es évben ?
Mi volt negatív az 2024 -es évben?
Pozitív, hogy nyáron két diplomaosztó is volt a szűk családon belül, ami közül az egyik az enyém volt:) Továbbá, újra sikerült éleszteni egy régi barátságot, ami immáron mélyebb, mint valaha volt. Sok-sok év kihagyása után, tavaly végre elmentünk nyaralni a szüleimmel, és remekül sikerült. Majd felvettek mesterre, ahol (nagyon nem szeretném elkiabálni) nagyon úgy néz ki, kialakult egy remek társaságom, sulin kívüli kontakttal is.
Viszont... tavaly szinte szó szerint semmi sem ment gördülékenyen, mindig volt valami malőr vagy bökkenő, és az esetek többségében nem én voltam az okozójuk. Bár arra is volt példa :') Kiadások is akadtak, meg elúszott lehetőségek. Egy volt, ami nagyon bántott, nem is tudtam magam túltenni rajta hamar, és az azt "helyettesítő" dolog sem jött be túlzottan. És elég komolyan rászoktam a kávéra is; darabszámra szerencsére nem lépem át a napi 3-at (sőt, a 2 már talán gyakoribb), viszont egyre erősebbek hatnak már csak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!