Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen volt 2024 éved?

Milyen volt 2024 éved?

Figyelt kérdés

Mi volt pozitív az 2024-es évben ?

Mi volt negatív az 2024 -es évben?

jan. 1. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Ezzel a kis mondatkával tudom érzékeltetni:

"Minden rossz, ha a vége rossz!"

jan. 1. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Nagyjából az eddigi legrosszabb.

Ha lesz rosszabb,fölakasztom magam.

jan. 1. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2024-es év:

Pozitiv?

Semmi jó nem történt velem.

Negativ?

Egymás után jöttek a szerencsétlenségek, mellé folyamatos váratlan pénz kiadások ez miatt csoroság évem volt. Ilyen utoljára 2013-ban volt.

jan. 1. 09:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki akartak lakoltatni, plusz munkahelyi kemény mobbingolás, meg a németek rám akartak verni 2 millios adotartozást.(plusz akár börtönt is..)

Kb állandoan olyasmik körül forogtam csak, hogy kimásszak gödrökből, nem előre haladtam hanem csapások jöttek csak és azokból kellett kimásznom állandóan.

Tehát egész évem arról szólt hogy ne hátrahaladjak az utca felé meg ezek, hanem ami van azt megtartani.

Remélem 25 ben már előre haladok csak.

jan. 1. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Privre: folyamatban van az intézése még. Eddig annyi van meg, hohy a 2milla tartozás kb 2022 07-2024 05 idoszakra lett számolva.

Ebbol már 2022 07- 2024 03 ig igazolt, hogy jogtalan a követelésük. Az igazolást majd egyik szerv kuldi meg a másiknak. Határozatom még nincs róla.

2024 03 tol meg még fel kell vennem a kapcsolatot a német belüggyel is, és a német hatósagokkal is és kérni őket a további időszakok igazolására..

Ez még elmaradt hogy írjak nekik, mert közben már idegileg kidőltem kiborultam..főleg olyanoktol, hogy egy rakat falba ütközök. Pl a magyar nagykövetség magyar igazságügy akik mindenről tudnak semmit nem segítenek hanem rájuk mutogatnak hogy "ezt a német hatóságok tudják igazolni, mi ebben nem tehetünk semmit.."vagy pl nem találok német-magyar ügyvédet aki ilyen ügyekben otthon lenne!, na szóval ez a tehetetlenkedés a sírba visz.

Tökegyedul jogászok ügyvédek igazságügy nagykövet mindennemű segítség NÉLKÜL én levelezek mindenféle német szervvel!

Ugy hogy még az is tét hogy lesittelnek e nemcsak a 2.milla.

Mentálisan iszonyat megterhelő.

jan. 1. 10:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt olyan rossz , de remélem 2025 ben vissza kapom a szerelmemet!
jan. 1. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó évem volt. A z egyedüli rossz, hogy barátomnak volt egy egészségügyi gondja, ami először ijesztő és váratlan volt, de már úgy néz ki hogy minden oké lesz. Ezen kívül csupa jó dolog történt velünk. Családomban mindenki jól van. Nem vagyok senkivel haragban, ellenséges viszonyban. Sok csodás helyet megjártunk: sokszáz éves világváros utcáin, mecseteiben sétálgattunk, fürödtünk és hajóztunk az Égei-tengerben, Líbiai-tengerben, Karib-tengerben, Csendes-óceánban, túráztunk egy gyönyörű szurdokban az európai civilizáció bölcsőjében, és trópusi esőerdőkben is. Én többször a Németalföldön is megfordultam, igaz nem szabadidős céllal. Melóban sikeres vagyok, befektetéseim is szépen tejeltek. Edzésre is ráfeküdtem, kijjebb lettem tesizve. A gyűjteményem is szépen bővült. Remélem 2025 is legalább ilyen patent lesz.
jan. 1. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
5-ös listán 3/4.
jan. 1. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Pozitív: Jó állás, több fizu.

Negatív: Szinte nem volt szabadidőm és öregedtem egy évet.

jan. 1. 16:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó volt, két álmom is megvalósult.Volt negatív is, de legalább megtudtam pár emberről, hogy milyenek is valójában. Alapvetően nem panaszkodhatok
jan. 1. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!