Miss Germany 2024 miért lett egy nagyon csúnya nő?
Alapból ezek a versenyek nevetségesek..
Mármint ne hidd, hogy akik ott vannak azért vannak ott, mert annyira különleges szépségek.. azon meg nem kell meglepődni, ha már átcsap az egész PC komédiába. Soha nem is lehetett ezeket komolyan venni.
Gondolom reklámozni akarták a dolgot; az elmúlt x millió évben a lőtéri kutyát nem érdekelte a miss germany szépségverseny, most viszont az egész világ erről panaszkodik (egy bizonyos agyi szint alatt). Jövőre gondolom megtízszereződik a nézettségük, mert nem csak az impotencia határát suroló elvált 40es alkoholista férfiak, és a szappanoperákon nevelkedett nők nézik majd, hanem bekapcsolódnak majd az árja emberkék is, hogy lássák, hogy megint a #wokeság győz-e.
Csak azt remélem hogy a nyertes csajszival nem bánnak túl bunkón.
Amúgy meg van különbség aközött hogy valaki nem a legszebb egy szépségversenyen, és aközött, hogy nagyon csúnya. Az téged minősít jobban, ha tényleg nagyon csúnyának látod.
...Áh remélem az utolsókat rúgja ez a szépségversenyesdi...
Szerintem nem csúnya egyáltalán, sőt. Azt is üdvözlöm, hogy végre nem csak egyetemista korú csitrik billegethetik magukat, hanem érett felnőtt nők is, mert attól még lehet valaki szép, hogy elmúlt 30-40, házas (ez mégis hogyan lehetett eddig szempont?) vagy épp szült már, utóbbi után huszonéveseket kenterbe verő testtel rendelkezni azért nem kis dolog. A plasztikát kitiltani mondjuk nálam az első dolog lenne, régen tudtommal nem is volt engedélyezve sok versenyen.
Ellenben egy full iráni nőt NÉMET szépségkirálynővé választani, na ez tényleg a szánalmas píszí migráncs simogató propaganda része, amiből én nem kérek (meg a travi és egyéb szennyekből sem). Nem, ne haragudjunk, de szerintem igenis az képviseljen egy országot, aki legalább félig onnan is származik. Az, hogy beházasodott meg beszült oda, az nem származás.
De érdekes, a latin-amerikai meg afrikai szépségversenyeket valahogy nem szokták megnyerni más országból érkezett fehérek. Véletlen csak egyoldalú a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!