Mennyire lehetek csúnya nő ezek alapján?
Voltak fiú barátaim életem során és egyszer sem szeretett belém egyik sem, szexelni sem akartak velem soha. Én voltam szerelmes és volt hogy szexelni akartam de mindegyik offolt.
Nem szoktak megbámulni az utcán, soha nem szólítottak le utcán vagy tömegközlekedésen. De máshol se igazán. Tinderen írnak vagy buliban jönnek oda de buliban csak szexelni akarnak.
Könnyen dobott minden exem aki velem szakított.
Ha mégis bejöttem valakinek valami véletlen folyamán és nekem ő pont nem, akkor elutasítottam és egyből meg is értette, nem küzdött, nem harcolt, pedig minden barátnőm úgy szerezte a komoly kapcsolatát hogy hónapokig udvaroltak nekik.
Mindig a barátnőim tetszettek a fiúknak és nem én.
Nem szoktam kéretlen Messenger üzeneteket kapni random férfiaktól. Gyakorin igen de itt nem látnak.
Csak kép alapján tudom megmondani, jöhet ide is. amúgy van ilyen módszer hogy a pasi a kiszemelt csaj helyett a barátnőjével kezd el flörtölni hogy felfigyeljen rá.
vagy olyan is van hogy nem mernek kezdeményezni mert túl jó nő vagy.
Ilyen kérdést...
honnan tudjuk?
Átlagos is lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!