Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg csúnya nő vagyok?

Tényleg csúnya nő vagyok?

Figyelt kérdés

Pár hete meghallottam egy ismerőstől véletlenül, hogy olyanokat mondtak rám a srácok a társaságban, hogy nem vagyok túl szép nő. Elég rosszul esett, ugyanis szerintem nem annyira előnytelen a külsőm. Alacsonyabb típus vagyok, kb 156 centi, barna hajú, szemüveges, kék szemű, sminkelni nem szoktam ugyanis a természetesség híve vagyok. Műkörmöm sincsen. A fogaim kicsit sárgák és csálék, nem feltűnően, de alapvetően nincs velem baj szerintem. Nem egy tipikus szőke cicababa vagyok és ennek örülök. Mivel alacsony vagyok, a lábain nem túl hosszúak, de a magassarkú és holdjáró cipőket nem szeretem. Kényelmetlen. Sajnos a lábam elég nagy ahhoz képest, 40-es lábmérettel rendelkezem.

Azon gondolkozom kicsit változtatok magamon, de nem tudom hol kezdjem. Az is eszembe jutott már, hogy elmegyek egy stílus tanácsadóhoz, aki segít kialakítani az összképemet a saját stílusomra. Képet privátban tudok küldeni.

2023. jún. 6. 07:12
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem írtál le semmi olyat ami durva lenne, vagy azt mondanám, hogy az alapján te csúnya vagy.

Küldheted a képet, ha gondolod.

2023. jún. 6. 07:26
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Mások idétlen elvárásai miatt badarság lenne változtatni, ha te így jól érzed magad. A legtöbb sz@rházinak olyan elvárásai vannak a nőkkel kapcsolatban, mint a photoshopolt insta lányok, vagy a megszerkesztett Biotech poszterek az utcán. Pocsék ez a világ, ne légy a részese.
2023. jún. 6. 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem gondolnám, hogy csúnya lennél ezek alapján, bár kép nélkül nehéz megmondani, viszont ettől függetlenül a srácok meg kretének. Ha gondolod, küldhetsz képet. :)
2023. jún. 6. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Küldhetsz nekem is képet. :)
2023. jún. 6. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Igen, változtass magadon. De ne a külsődet szabd át, csak mert valaki bunkó beszólt, hanem a hozzáállásodon kellene változtatni.

Objektív szépség nincs. Teljesen mindegy, mit teszel magaddal, mindig lesz, aki rondának tart. Akkor már szerintem célszerűbb, ha önmagad vagy, neked sem kell egy tőled idegen bőrbe bújnod, és így aki megszeret, az önmagadat fogja megszeretni.

Az ilyen "tanácsadókban" meg én nem bíznék. Ők nem a saját stílusodat fogják megtalálni, hanem a nekik tetsző stílust fogják ráderőltetni.

És ha gondolod, küldhetsz képet.

2023. jún. 6. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
22%

Csak egy tipikus szürke kisegér vagy.

Tippek: fehérítsd ki a fogad és tedd rendbe, hogy ne legyen csálé. Fogj hozzá sportolni, hogy kicsit formásodj. Húzd ki a szemed fekete szemceruzával és a szempilláidat fekete spirállal. (2 perces smink)

Hordj szoknyát és öltözködj csinosan, nőiesen. Mosolyogj.

2023. jún. 6. 13:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Képet nem lehet küldeni, nem engedi az oldal. Nem tudom mások, hogy szoktak feltölteni. Valóban kell valamit változtatnom magamon, mert azt akarom, hogy szép nőnek lássanak. Van barátom, de ő is baráti társaság tagja. Most így belegondolva túl helyes pasi, hozzám képest, nem akarom elveszíteni.
2023. jún. 9. 07:11
 8/8 anonim válasza:
A leírás alapján nem vagy az de tényleg kép alapján lehet donteni. Ha bárkinek akarsz küldeni mailben lehet. Ha akarsz
2023. szept. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!