Hogy értékeled 2024-et? Mi történt veled az elmúlt egy évben? Mit vársz 2025-től?
Megszereztem az álomszakmámat, jövőre kezdek benne dolgozni.
Haladunk a férjemmel, tető alatt van az új házunk.
Lehet hogy 25ben be is költözhetünk.
Én alapvetően nem vagyok elégedetlen.
Bár voltak jó és rossz pillanatok is, viszont inkább a jókra emlékszem. Lett új kapcsolatom, a munkahelyem évek után végre ott tudtam hagyni, új munkahelyen kezdem az új évet. Külföldre többször eljutottam ilyen egy napos kirándulások keretein belül, Ausztria, Csehország.
Összességében sikeresnek mondom ezt az évet. Kétszer voltunk párommal Ausztriában, az egyik egy egyhetes szervezett túrázás, a másik egynapos Schönbrunni kastély látogatás volt, amivel egy újabb álmom vált valóra.
Rájöttem, hogy gyáva vagyok egyedül elmenni külföldre nyaralni, amin jövőre szeretnék változtatni és ki szeretnék lépni a komfortzónámból.
Elvárásokon és várakozáson felül jól sikerült az év. Voltak súlyos, személyes veszteségeim, és nyilván lehettem volna ügyesebb-okosabb is, ennek ellenére mondom ezt.
2025-től nem "várok" semmit. Mindent megteszek, h jól alakuljon, de nem tervezem túl a jövőt. Az Élet a maga totalitásában többet-jobbat tud kitalálni nekem, mint én magamnak tudnék kitalálni magamnak. Jó kis év lesz.
A 2024 egy picit jobb volt munka tekintetében, mint az eddigiek, de semmi változás, jobb lehetőség megszerzésére nincs esélyem, ami nyomaszt.
A 2025 is szerintem a változatlanság kora lesz...
Felfelé ívelt és utána kétszer ledobott a Taigetoszról. Ettől függetlenül továbbra is bizakodó típus vagyok és vannak terveim.
36/F
Ez az év számomra néha kissé nehéz volt, rengeteg változás történt, és én is rengeteget változtam, sok embert ismertem meg és sokat vesztettem el, de összességében nem volt egy vészes év, meg vagyok elégedve.
2025 pedig...: Szerda, Csütörtök, Péntek=W.T.F. szóval... Hehe, szerintem egy vicces év lesz Xd
Sajnos amilyen jó volt az eleje, olyan rossz a vége.
A november és a december főleg rossz volt, a hideg és a sötét erre rátett.
Jó pár embernek segítettem, kapcsolatát helyrehozni, másban is. Nekem erre a lelkem egy része ráment, és formálisan kiégtem. Nyolc éve senkim sincs, körülöttem pedig virulnak az emberek.
Persze, ez nem tart vissza attól,hogy segítsek másokon.Csak nem értem az élet rúgásainak okát és mértékét.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!