Gyerekkorotokban szerettétek-e a szilvesztert vagy nem, milyen volt, mit csináltatok?
Figyelt kérdés
dec. 31. 16:07
11/13 anonim válasza:
Nem különösebben. Mindig a szüleim legjobb barátaival töltöttük, vagy ők jöttek, vagy mi mentünk, és aligha volt az igazi. Tini koromtól lett jobb, mert attól kezdve csakis a szüleimmel töltöttem; vicces cuccokat néztünk, közben finomakat ettünk.
12/13 anonim válasza:
Végig táncoltam az éjszakát(ment kicsiként a riszarisza meg twerk) néha kaptam egy kicsi figyelmet azt akkor élveztem. Segítettem kókuszgolyóba meg szendvicseket csinálni neha tarsosoztunk is vagy feldíszítettük a lakást. Volt otthon mogyoró. Mogyoró nélkül nincs szilveszter.
13/13 anonim válasza:
Gyerekkorban nem szerettem. Apám eleve alkoholista volt, barátaink nem nagyon voltak. Max annyi volt, hogy fennmaradtunk éjfélig ami akkoriban nagy dolog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!