Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyerekkorotokban szerettétek-e...

Gyerekkorotokban szerettétek-e a szilvesztert vagy nem, milyen volt, mit csináltatok?

Figyelt kérdés

dec. 31. 16:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Sose tulajdonítottam neki jelentőséget, nem is értem, hogy ez miért ünnep? Ennyi erővel pl. minden hónap végét is meg lehetne ünnepelni.
dec. 31. 16:13
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Most is szeretem
dec. 31. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Én szerettem a szilvesztert - mondjuk a petárdát, tűzijátékot akkor sem kedveltem. De szerettem nézni a kabarés műsorokat a tévében (még a Sas Józsit is, de inkább a régi kabarétréfás válogatásokat meg a bakiparádékat a kertévés műsorokból meg az Eurosporton), meg örültem, hogy tovább fentmaradhatok, mint általában megengedett, meg ilyenkor mindig kaptam egy korty igazi pezsgőt :D.
dec. 31. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem szerettem, mindig bebújtam az ágyba és vártam, hogy vége legyen. Valamiért sosem vonzott az az őrület, amit körítenek hozzá. Idegesít a petárdától a trombitáig minden, de leginkább a sok idióta, aki abban leli örömét, hogy asztal alá issza magát. Nekem ebben semmi vonzó nincs 😐
dec. 31. 16:20
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerettem, fel lehetett éjfélig maradni.
dec. 31. 16:25
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Gyerekkoromba se volt nagy bulizás, de még így is jó visszagondolni rá, pedig csak a szilveszteri tv műsort néztük, és koccintottak a szüleim éjfélkor. Fura, de még annak is örültünk, hogy volt kaja, ropogtatnivaló, és nézhettük a tv-t éjfél után is. ( Amikor még kisebb gyerek voltam, arra nem emlékszem)
dec. 31. 16:33
 7/13 Metionin ***** válasza:
0%
Nem nagyon volt jelentősége, amikor volt kutyánk, mindig arról szólt, hogy rá vigyázzunk. Amikor nem volt, aludtunk. A tévében mindig kabaré ment, már a könyökömön jött ki.
dec. 31. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Lementünk mindig sétálni, trombitálni és hasonlók, de a petárdák hangja miatt nem vonzott. Néha scrable-ztünk ilyenkor, azt szerettem, a kabarék kevésbé érdekeltek. Mindig ettünk virslit, másnap meg lencsét. Éjfélkor kölyökpezsgővel, nagyobb koromban rendes pezsgővel koccintottunk egyet. A himnuszt mindig meghallgattuk. A tűzijátékokat ilyenkor nagyon szerettem nézni.

De úgy összességében sose szerettem igazán a szilvesztert, nekem ez mindig azt jelentette, hogy a karácsonyi időszak után jön a téli szürkeség.

dec. 31. 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Mar gyerekkoromban is utáltam, mert már ott lebegett a levegőben, hogy "mindjárt suli". Emiatt én sajnos nem tudtam élvezni már akkor sem.

Most sem, mert most meg ugye nem suli hanem meló lesz.

Mindig beszalltam filmezesbe meg társasozásba, hasonlókba, de sosem tudtam normalisan élvezni a fentiek miatt.

Akkor se mikor már később egyetemista lettem és berúgtam.

Csak anyi változott hogy dülingélve menve jutott eszembe hogy "mindjárt suli/munka"

Úgyhogy nem szeretem.

Nekem az új év sosem uj évet jelent, hanem a folytatását uyganannak a regi sz@rnak. Ezvan.

Off: ha valaki tud erre biztos módszert, hogy hogyan túntessem el az elmémből ezt a gondolatot ("minjárt munka/suli"), szóljon. Ahogy említettem, az alkohol nem működik...

dec. 31. 18:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor sem-, most sem csípem.
dec. 31. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!