Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan sztoritok/élményetek...

Van olyan sztoritok/élményetek gyerekkorotokbók, amit akkor nem éltetek meg durvának, de felnőttként már eléggé annak érződik?

Figyelt kérdés

nov. 28. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt apámnak egy haverja, aki mindig bámult és mondogatta, hogy milyen szép lány vagyok, gyönyörű vagyok - és közben legeltette rajtam a szemét. 6-8 éves lehettem ekkor. Akkor dícséretnek tűnt, felnőttként viszont már tudom, hogy teljesen rám volt gerjedve az ember.
nov. 28. 11:59
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 És apukádnak nem volt feltűnő?😧
nov. 28. 12:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Fhú, ehhez hasonló nekem is volt. 8-10 éves koromban már rengeteg olyan megjegyzést tettek rám felnőtt férfiak, ami NAGYON nem oké.

nov. 28. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
15 évesek múltunk . Haverok a szomszédban szereltek egy tartalék Wartburgot új gumikat tettek fel . Mentünk egy kört a másik utcában , pechünkre kijött egy ismerős megkért minket vigyünk fel a hegyen lakó osztálytársához nagy hangfalakat . Addig hajtottuk a gépet manőverezgetett a skac , a kocsin TERMÉSZETESEN nem volt műszaki sem biztosítás sem a vezérnek jogsija 15 évesen . Felfelé poénkodtunk , lefelé már nem annyira ... Egy idős robogós fatert előzött hosszan a főúton aki beintett neki erre ő hátra nézve kióbégatott de a kereszt utcáról kivágott elénk egy kocsi ezt épp kikerülte , kilendült a kocsi oda vissza rángatta a kormányt és ettől felborultunk pördültünk párat és egy árokba csapódtunk . Az üvöltéseket hallottam és azt hogy elhajt az öreg robogós . Amikor kiszálltunk a roncsot látva megdöbbentünk hogy élük ezt túl .Teljesen porosok voltunk , a sofőr térde és a haver feje feldagadt , nekem égett a hátam . Aztán láttunk egy kutat amin lemostuk magunkat , addigra teljesen véres lett a spéci pólóm , a szélvédő morzsaléka szétvágta a hátam . Egy presszó útba esett a tulaj látta hogy vérzek rendőrt mentőt említett , elfutottunk . Egy Trabantos öreg megállt megkérdezte ni szenvedtünk e balesetet , mert a roncsért ad 5 ezret . Elhajtottuk a 3,14csába . Hazaértünk megálltunk a sarkon és kacagtunk szinte görcsöt kaptunk , ne ez hogy is történt . Megszerveztük másik haverral faterja által a roncs tréleres szállítását , orvoshoz nem mentünk sem yardra .Sokat nevettünk sztoriztunk ezen évekig . Jó kis 90es évek . Most 40 felett nem olyan móka és poén .
nov. 28. 12:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 Apám egy ostoba, bántalmazó hülye f.sz. Neki a haverok mindig előrébbvalók voltak mint a családja. Szerintem ha észrevette volna, hogy mi a helyzet, még fel is ajánlotta volna az ipsének, hogy dugjon meg nyugodtan.
nov. 28. 12:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5 Jézus
nov. 28. 13:25
 7/13 Metionin ***** válasza:
100%

Hajdani gyerekkoromból egyetlen napom megtekintése után elvinne a mai gyámügy. De a 90-es években nagyon sok felelőtlen szülő volt és a gyerekeknek persze nem tűnt fel, mert ebben éltek. Nagyon sokan hagyták egyedül a gyerekeket otthon egész kis korban, de apám az átlagon is túltett. 4 éves koromban ő volt velem otthon mert még nem voltam ovis, lazán elment a kocsmába vagy a haverokhoz úgy, hogy bezárt a házba. Egy alkalommal nagyon kellett már pisilnem de nem volt bent wc, az ajtó meg ugye rám volt zárva, ezért végül az ablakon másztam ki. Ez kitudódott, anyám kiverte a balhét, onnantól kezdve apám nem mert otthon hagyni, hanem egyszerűen elvitt magával a kocsmába. Mindez nekem természetesen tök okés volt, a kocsmát kifejezetten szerettem, a biliárdasztalon tologattam a kisautómat amíg apám végzett és ha jó napja volt, jégkrémet vagy kólát is kaptam. Valamikor később ebből is balhé lett de aztán már iskolás lettem és akkoriban az már nem volt fura ha egy iskolás vagy egyedül otthon, azokat már simán bébicsősznek is használták ha volt kistesó.

Olyan 9-11 éves korom körül előfordult 2-3 alkalommal, hogy faterom egyszerűen ottfelejtett egy másik faluban vagy a határban, lazán hazament nélkülem, én meg rezignált sóhajjal tudomásul vettem és egyedül hazabicikliztem. Manapság ha 2 falu közt ott biciklizik egy gyerek felnőtt nélkül, tutira megáll valaki vagy minimum beszólnak a rendőrségre, akkoriban meg leszarták. Akkortájt történtek ismert eltűnéses esetek, na azok után észbe kaptak a szülők és beszüntették az ilyen egyedül összevissza biciklizést. Az egyedül oviba járás és az ovi előtti csoportos várakozás is valamikor ezidőtájt szűnt meg (6-kor nyitott az ovi, aki 6-ra járt dolgozni, az olyan 5:40 körül amikor ott haladt el munkába menet, lerakta a gyereket a kapuban és a lerakott gyerekek ott várták, hogy jöjjenek nyitni.) Mai fejjel ez is húbmeg de anno mi gyerekek bulinak éltük meg.

nov. 28. 13:30
 8/13 A kérdező kommentje:
#5 Ez nagyon durva amit írsz, hála istennek én még soha nem találkoztam ehhez hasonló beteg formával. Ha azt látnám, hogy az én gyerekemet valaki ilyen módon felfalja szemmel, megjegyzéseket tesz rá milyen szép meg stb., biztos elküldeném a retkes k. anyjába, mindegy mekkora haver vagy bármi.
nov. 28. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Buszon volt egy, akkori szemmel, bácsi, aki mindig hozzám közel ült le, de nem gondoltam ebbe többet sosem, míg egy nap mellém nem ült. Közel volt, felém is hajolt, a keze meg el is indult a térdem felé. Mire bármit szólhattam volna, egy nő szabályosan ráüvöltött a férfira, hogy "most azonnal kotródjon onnan". A férfi ezt meg is tette és onnantól fogva sosem ült a közelembe.
nov. 28. 17:17
 10/13 gabor49 ***** válasza:
0%
ekkora baromsagokat akkor már nem lehet dicserni egy gyereket mert mindjart ra vagyok izgulva? ekkora hülyeséget
nov. 29. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!