Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit költözök az idei...

Mennyit költözök az idei Szilveszterre?

Figyelt kérdés

Én tüzijáték kb 15ezer értékben.

Jack Daniels 7ezer forint.

Cinzano Asti 4ezer forint

Nassolnivalók 5ezer forint

Kísérő 2ezer forint.

10sör 4ezer forint.

Tehát semmi extra nem viszem túlzásba a költekezést, úgy gondolom nem is kell. Ti mennyit költötök idén?

dec. 31. 15:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Átlagos nap, semmit. Alkoholt nem iszok, nem megyek sehova, normál hétköznapi ügymenet.
dec. 31. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
0 ft-ot.
dec. 31. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

480 forintot adtam egy hajléktalannak.

Egyébként az év egyik legbutább napja a Szilveszter.

dec. 31. 18:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Egy kiló virslit, fél kiló lencsét vettünk kimondottan Szilveszterre. Alkoholt nem fogyasztunk, gyümölcs üdítő meg alapból van itthon.
dec. 31. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Pezsgő volt itthon, retró szendvicseket csináltunk meg sütöttem pogácsákat. Még van pár zserbó meg linzer, úgyhogy édesség nem kellett. Ja, meg gintonicozni tervezünk, de ilyen előre bekevert 4 kisüveges valamit vettünk, talán ez volt a legnagyobb tétel, nagyon max 6000-et költöttünk célzottan Szilveszterre. Az utcában gazdagék laknak (rongyrázós Porsche Panamerás C típusú vállalkozó), azok olyan tüzijátékot csinálnak minden évben, hogy elmegy egy mini augusztus 20.nak, így ilyenre nem költünk 😃 ketten leszünk a férjemmel, idén romantikus Szilveszter van.
dec. 31. 19:35
 16/21 anonim ***** válasza:

Semennyit.

Nem iszom alkoholt, a szilveszter ugyanolyan nap, mint a többi.

dec. 31. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

15

De irigy vagy mások életére, még így az év utolsó napján is.

dec. 31. 22:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Németországba élek és max ,5 euró.. ami a gyerekpezsgő és ennyi
jan. 1. 11:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, biztos jól fogtok szórakozni belőle, de az energiaárak nem fognak csökkenni 2025-ben sem..
jan. 1. 12:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Az én szememben ez kicsit túlzás, mindenki hoz valamit és nem kell nassolnivaló 5-ezerért. 10-ezren belül volt az egész 3 alkohollal együtt. Plusz főztem lencsepörköltet és sütöttem mini hotdog-ot, egy lány mártogatósokat hozott pirított olivás kenyérrel. Nem tűzijátékoztunk. Konkrétan nem is volt idő többet enni.

36/F

jan. 2. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!