Átlagos nap, semmit. Alkoholt nem iszok, nem megyek sehova, normál hétköznapi ügymenet.
dec. 31. 16:24
12/21 anonim válasza:
0 ft-ot.
dec. 31. 17:56
13/21 anonim válasza:
480 forintot adtam egy hajléktalannak.
Egyébként az év egyik legbutább napja a Szilveszter.
dec. 31. 18:27
14/21 anonim válasza:
Egy kiló virslit, fél kiló lencsét vettünk kimondottan Szilveszterre. Alkoholt nem fogyasztunk, gyümölcs üdítő meg alapból van itthon.
dec. 31. 18:38
15/21 anonim válasza:
Pezsgő volt itthon, retró szendvicseket csináltunk meg sütöttem pogácsákat. Még van pár zserbó meg linzer, úgyhogy édesség nem kellett. Ja, meg gintonicozni tervezünk, de ilyen előre bekevert 4 kisüveges valamit vettünk, talán ez volt a legnagyobb tétel, nagyon max 6000-et költöttünk célzottan Szilveszterre. Az utcában gazdagék laknak (rongyrázós Porsche Panamerás C típusú vállalkozó), azok olyan tüzijátékot csinálnak minden évben, hogy elmegy egy mini augusztus 20.nak, így ilyenre nem költünk 😃 ketten leszünk a férjemmel, idén romantikus Szilveszter van.
dec. 31. 19:35
16/21 anonim válasza:
Semennyit.
Nem iszom alkoholt, a szilveszter ugyanolyan nap, mint a többi.
dec. 31. 21:24
17/21 anonim válasza:
15
De irigy vagy mások életére, még így az év utolsó napján is.
dec. 31. 22:15
18/21 anonim válasza:
Németországba élek és max ,5 euró.. ami a gyerekpezsgő és ennyi
jan. 1. 11:06
19/21 anonim válasza:
Hát figyelj, biztos jól fogtok szórakozni belőle, de az energiaárak nem fognak csökkenni 2025-ben sem..
jan. 1. 12:18
20/21 anonim válasza:
Az én szememben ez kicsit túlzás, mindenki hoz valamit és nem kell nassolnivaló 5-ezerért. 10-ezren belül volt az egész 3 alkohollal együtt. Plusz főztem lencsepörköltet és sütöttem mini hotdog-ot, egy lány mártogatósokat hozott pirított olivás kenyérrel. Nem tűzijátékoztunk. Konkrétan nem is volt idő többet enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!