Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit költözök az idei...

Mennyit költözök az idei Szilveszterre?

Figyelt kérdés

Én tüzijáték kb 15ezer értékben.

Jack Daniels 7ezer forint.

Cinzano Asti 4ezer forint

Nassolnivalók 5ezer forint

Kísérő 2ezer forint.

10sör 4ezer forint.

Tehát semmi extra nem viszem túlzásba a költekezést, úgy gondolom nem is kell. Ti mennyit költötök idén?

dec. 31. 15:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Chipsek, rágcsák 5000. Üdítők 2000. Semmi egyebet, a tűzijátékot megcsinálják a szomszédok, mi csak nézzük.
dec. 31. 15:13
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

0 forintot, itthon leszek egyedül.

(Amennyit te erre elköltesz most, annyiból én inkább elutaznék 2 éjszakára vhova. szóval az én szememben nagyon sok ennyi pénz ilyesmire , mint alkohol és durrogtatás.)

dec. 31. 15:15
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is felesleges pénzkidobás, amit csinálsz. Én vettem egy pezsgőt, Colát meg chipset, max. 3 ezer forint volt.
dec. 31. 15:21
 4/21 A kérdező kommentje:
1x van 1 évbe Szilveszter máskor én se költök ennyit 1 éjszaka miatt ennyit, de ilyenkor megadom a módját. Meg hát ismerve a barátaim ők is vesznek mindenféle drága piát még drágábbakat mint ezek és nem akarok szégyenbe maradni hogy én meg csak 1 olcsó vodkàt viszek olcsó pezsgővel stb
dec. 31. 15:25
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem költök ilyen hülyeségekre, teljesen hidegen hagy hogy milyen évszám szerepel a naptárakon.
dec. 31. 15:35
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Mi 8an szilveszterezünk nálam. Én, a barátom, 2 barátnőm és az ő barátjuk és két közös haverunk. Felosztottuk, hogy ki mit hoz. Én a barátommal vesszük a piát, pontos árakat nemtudok de vettünk 4 absolut vodkát. (mindenki vodkázik) Az egyik barátnöm és a barátja veszik a keverőket ( narancslé, ananászlé, barack , redbull stb. ) a másikék kaját hoznak ) chips, snack, édesség, pizza. A két fiú haverunk fizetik a taxit mindenkinek tőlünk haza (közelben lakik mindenki.)
dec. 31. 15:40
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
kajára (saját készítésű hidegtálak, saláták, sütik, virsli) kb. 10ezer Ft, pia, pezsgő azt isszuk, amit Karácsonyra kaptunk, rágcsálnivaló kb. 2000 Ft, üdítő kb. 1000 Ft, pár apróság (lufi, konfetti, stb.) kb. 1000 Ft, tűzijátékra nem költünk, a városi tűzijátékra szoktunk kimenni. 3 fő-re kb. 15 ezer Ft, de marad holnapra is kaja, ital.
dec. 31. 15:44
 8/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom még, majd útközben a barátaimhoz menet beugrok valami boltba, aztán kiderül. De nagyon drága dolgokra nincs igényem, pezsgőjük lesz szerintem, sokat inni eleve nem akarok, szóval szerintem veszek valami jobb fajta rozét magamnak és annyi.
dec. 31. 15:46
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Malachús, debreceni, juhbeles virsli: kb. 6300 Ft.
dec. 31. 16:07
 10/21 anonim ***** válasza:
Vettem 2 zacskó chipset meg egy doboz fagyit, ill. még majd fogok néhány üdítőt.
dec. 31. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!