Mit szóltok ahhoz hogy már 2024 van?
Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 00:51
1/28 anonim válasza:
Semmit. Egy számmal módosult az évszám, ettől eltekintve semmi sem változott.
2/28 anonim válasza:
Szólni nem nagyon tudok mit, ez az élet rendje, hogy múlik. Ha olyan szempontból érdekel, hogy van-e újévi fogadalmam vagy bármi nagyívű gondolatom, akkor annyit elmondhatok, hogy a tavalyi év nagyon megviselt, úgyhogy idén szeretném összeszedni magam és a kezembe venni az irányítást. BÚÉK!🎉
4/28 Aurora6891 válasza:
Tök gagyin nézett ki leírva 2023 viszont 2024 a legtetszetősebb számomra mióta csak az eszemet tudom(1992-től kb)
6/28 anonim válasza:
Szerintem is jobbam néz ki, kicsit elfogtak az érzelmek, hogy vége, de utána rájöttem, hogy ez nem számít változásnak, csak egy emberek által kitalált dolog, és annyi a lényege hogy jól érezzük magunkat ma, és elhatározásokat tegyük.
7/28 anonim válasza:
Engem jobban megvisel hogy már nincs december. A január olyan bizarr.
9/28 anonim válasza:
Nem épp a január a kedvenc hónapom..
2023. olyan gyorsan elment, hogy az valami hihetetlen. Nehéz egy év volt, de az idei sem lesz sokkal könnyebb. Azt viszont nem titkoltan remélem, hogy 2024 több boldogságot, örömöt hoz majd, mint az előző évek.
10/28 anonim válasza:
Arra is gondolhatsz hogy ugyanolyan nap van, a tegnap folytatódik, csak új naptárat, időszámítást nyitottunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!