Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért petárdáznak,...

Az emberek miért petárdáznak, mi a jó benne?

Figyelt kérdés
Tudom durran egy nagyot de csak ezért? Bármikor előfordulhat olyan eset, hogy gyártási hibás a petárda és emiatt hamarabb szétrobban, így biztosan testi sérülést okoz. Akik petárdáznak, azoknak a durranás hangja miatt megéri kockáztatniuk a testi épségüket?

#Szilveszter, petárdázás
dec. 31. 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Mi, akik nem szeretjük, sosem fogjuk érteni. Nálam ez egy szinten van a dohányzással. Mi a jó benne? Valaki egyszer kitalálta, hogy egy apró rudacska robbanjon szét és a sok h*lye, már elnézést, vigyorogva dobálja jobbra-balra.
dec. 31. 13:44
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es a válaszod, nem akarok megítélni senkit, aki valóban petárdázni akar az ő döntése, részemről ki tudom zárni ezt magamból, kivéve ha a közvetlen közelemben robban szét egy petárda de szerencsére ilyen nem fordult és nem fordul elő. Csak nálunk, egy kisebb községben lakom, már most elkezdtek petárdázni, emiatt is fogalmazódott meg bennem ez a kérdés.
dec. 31. 13:50
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Petárdázni általában a cigányok meg az alacsony IQ-jú városi suttyók szoktak. Az ő intelligenciájuk meg nem terjed odáig, hogy rájöjjenek, hogy semmi értelme az egésznek.
dec. 31. 14:02
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
#3 Negyven évig budapesti voltam, két éve vagyok "vidéki". Hidd el, idióták mindenhol vannak, még itt a kis falvakban is. Persze, mivel jóval kevesebben lakjuk a falut, mint amennyien egy lakótelepen laknak, arányaiban kevesebb a hülye, mint az ország legnagyobb falujában, Budapesten 😀
dec. 31. 14:10
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Inkább semmilyen pirotechnikai cuccokat nem kell legyártani...
dec. 31. 14:12
 6/17 A kérdező kommentje:
De akkor valóban csak amiatt szeretnek az emberek petárdázni mert durran egy nagyot? Más oka nincs?
dec. 31. 14:13
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
Illegális kellene legyen az egész cucc magánszemélyeknek, legyen 1 tűzijáték a település által éjfélkor és kész.
dec. 31. 14:23
 8/17 anonim ***** válasza:

6# nekik ez jó buli..

Nem vagyunk egyformák

dec. 31. 14:36
 9/17 anonim ***** válasza:
29%

Én példaul kétdiplomás, családos emberként nem tartom magamat sem roma származásúnak, mivel nem is vagyok (remélhetőleg 😃), illetve olyan alacsony intelligenciaszinttel sem rendelkezem, ami korlátozna abban, hogy belássam, hogy mi a jó, és mi a rossz. Ez rossz, de kibírható. Értelme mi? Röviden összefoglalva: semmi, nincsen ráció abban, hogy egy kis pirotechnikai eszköz gyújtásra hanghatást generál, ez olyan, mint a dohányzás, egyszerűren káros, de jó. Ezért durrogtatok. Egy évben egy ilyen nap van, mikor az ember jóesetben nem lehangolt, ennyit már engedjen meg a világ.

Az az érv meg, hogy "ne petárdázz, kutyát tartok" az körülbelül annyira szàmít, mintha a fiatalok kiírnák, hogy "ne tarts kutyát, petárdázok." 😃

dec. 31. 14:41
 10/17 A kérdező kommentje:

#9, Felőlem petárdázhat bárki, amíg nem dobják a közelembe. Az, hogy ki hogy ünnepel a maga dolga, mindaddig amíg más nyugalmát nem zavarja meg. Dohányzással kapcsolatosan nem dohányzom de tudtommal akik dohányoznak azért teszik mert a rendszeres dohányzás csökkenti a stresszt, illetőleg a másik oka az, hogy mások elmondása szerint akiknek súlyproblémája van, azoknak segít az éhségérzet csökkentésében.

Viszont a kutyatartást és a petárdázást nem tartom egyenrangúnak. Ahogy írtad, a petárdázásnak nincs túl sok értelme, még szerinted sem aki maga is petárdázik. Azonban a kutyatartásnak nagyon is van, bár ezt is úgy mondom hogy már hosszú évek óta nincs kutyám de sokáig és többféle kutyám is volt.

dec. 31. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!