Nem szánalmasak azok akik rendszeresen délig, vagy majdnem délig alszanak?
Figyelt kérdés
dec. 30. 10:34
21/27 anonim válasza:
Alvás nélkül gyorsabban öregszel, rosszabb a kedved. Ha kellően keveset alszol, akkor konkrétan rövidtávon belehalsz.
Ráadásul embere válogatja, hogy mennyi alvás kell, de az abszolút minimum az 6 óra. De 7-8 között szokott lenni.
22/27 anonim válasza:
És ezennel elkezdődött a napi szokásos lepontozós műsorunk.
23/27 anonim válasza:
Hát ha rendszeresen, akkor az tényleg szánalmas. Hiszen akkor az illető nem dogozik, (hacsak nem mindig délután vagy éjszaka) nem tanul.
24/27 anonim válasza:
Én eddig abban a tévhitben voltam, hogy a lepontozó művészünk egy nő :D Pedig volt pár hetünk, amikor végre nem manipulálta az itteni százalékok állását a saját kedve szerint. Szép is volt, míg tartott.
Szerintem az olyasfajta lepontozósdi szánalmas, mint amit ez a tag művel a 3-4 db 75%-os fiókjával, meg az olyan kérdések, amik másokkal foglalkoznak, ilyen szinten, mint pl. ez is.
25/27 anonim válasza:
Mondjuk szerintem inkább szánalmas az az ember, aki beleköt más alvási ritmusába.
26/27 anonim válasza:
23-as, éjszakás műszakról még biztosan nem hallottál. Az ilyen munkarendben dolgozó a szüneteket is fordítva éli: éjjel fenn van, nappal alszik, mert neki ez a normális.
27/27 anonim válasza:
Nem tudhatod, miért teszi ezt, így elsőre megszólni érte érdemtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!