Nem szánalmasak azok akik rendszeresen délig, vagy majdnem délig alszanak?
Csak akkor nem, ha valami betegség miatt aluszékonabbak, vagy ha nyugdíjasok és "megtehetik".
Amúgy szerintem is... Ha nem is szánalmas, de tolál gáz, nevetséges, és ha van egy ilyen a családban vagy bárhol lakó- és szobatársak között, akkor még kifejezetten zavaró és idegesítő is, mert hátráltatnak màsokat is a napi tevékenységekben, vagy munkákban....
+jó persze, ezt elfelejtettem, ha valaki nem normál munkarendben dolgozik, hanem valami csúsztatott munkaidőben vagy kifejezetten éjszakás, nyilván akkor sem szánalmas.
Meg ha diák és pl vizsgaidőszakban egész éjjel tanult, akkor sem, persze csak ha nála ilyen alkalmi jellegű.
De a lusta, állandóan délig alvó emberek brutàl cikik....
Brutál ciki azzal foglalkozni, hogy kinek mi a napirendje, ha amúgy semmit nem tudsz róla.
10:34-kor kérdést kiírni a gyakorira az morálisan felsőbbrendű? Szerintem az alvás akkor már hasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!