Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem szánalmasak azok akik...

Nem szánalmasak azok akik rendszeresen délig, vagy majdnem délig alszanak?

Figyelt kérdés
dec. 30. 10:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
43%
Nem, hiszen ha valaki hajnalig dolgozott, teljesen érthető, hogy sokáig alszik. Ha nem is ez a helyzet, az a fontos, hogy mivel tölti a nap maradék részét.
dec. 30. 10:36
 2/27 anonim ***** válasza:
19%
Nem szánalmas, inkább fura. Ha valamiért eltolódik az alvás ciklusom, olyan vagyok mint a mosott sz@r.
dec. 30. 10:38
 3/27 anonim ***** válasza:
22%

Csak akkor nem, ha valami betegség miatt aluszékonabbak, vagy ha nyugdíjasok és "megtehetik".

Amúgy szerintem is... Ha nem is szánalmas, de tolál gáz, nevetséges, és ha van egy ilyen a családban vagy bárhol lakó- és szobatársak között, akkor még kifejezetten zavaró és idegesítő is, mert hátráltatnak màsokat is a napi tevékenységekben, vagy munkákban....

dec. 30. 10:41
 4/27 Noren1989 ***** válasza:
53%
De, rettenetes. Le is szoktam az éjszakàsokat, vendéglàtósokat köpni, ha összefutunk.
dec. 30. 10:41
 5/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem szánalmas. Néha én is sokaig alszok, szerintem nincs ezzel gond.
dec. 30. 10:45
 6/27 anonim ***** válasza:
35%
Jól teszi aki megteheti.
dec. 30. 10:46
 7/27 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem az a szánalmas, aki nem fogja fel, hogy nem mindenkinek 8-16 a munkaideje.
dec. 30. 10:48
 8/27 anonim ***** válasza:
0%

+jó persze, ezt elfelejtettem, ha valaki nem normál munkarendben dolgozik, hanem valami csúsztatott munkaidőben vagy kifejezetten éjszakás, nyilván akkor sem szánalmas.

Meg ha diák és pl vizsgaidőszakban egész éjjel tanult, akkor sem, persze csak ha nála ilyen alkalmi jellegű.

De a lusta, állandóan délig alvó emberek brutàl cikik....

dec. 30. 10:48
 9/27 anonim ***** válasza:
53%

Brutál ciki azzal foglalkozni, hogy kinek mi a napirendje, ha amúgy semmit nem tudsz róla.

10:34-kor kérdést kiírni a gyakorira az morálisan felsőbbrendű? Szerintem az alvás akkor már hasznosabb.

dec. 30. 10:56
 10/27 anonim ***** válasza:
53%
Ja, most látom, hogy ez a 75%-os csávó, aki mindenkibe beleköt és a többi accountjáról lepontozza a válaszolókat :D
dec. 30. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!