Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktál rendszeresen...

Mit szoktál rendszeresen csinálni, amit mások szerint a te korodban nem kellene (de te teszel rájuk)?

Figyelt kérdés
Én például animét nézek, videojátékokkal is sokat játszom, és nagyon szeretem mindkettőt. 48 éves vagyok.
okt. 13. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy ez kor kérdése. Én például soha nem néztem animét és nem videójátékoztam fiatalabb koromban sem.
okt. 13. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ezeket csinálom, bár mértekkel, nem ezek körül forog az életem hanem dolgozok, tanulok, barátnőmmel építgetjük a jövőt.
okt. 14. 00:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát az általad felsorolt dolgok nem kirívóak... Inkább már-már kezd divattá válni.

Az lepne meg, ha lejárnál a homokozóba várat építeni.

okt. 14. 07:57
 4/5 Metionin ***** válasza:
58%
Van az a környezet, ahol szerencsére már ritkán fordulok meg de ott egy felnőtt nő az feleség, anyuka és semmi más. 34 vagyok, sportolok, mindig kipróbálok, tanulok valami újat, feketében járok, színes a hajam, szeretek sminkelni. Az adott környezet szerint ezeket már rég ki kellett volna nőnöm és helyette a férjemet kellene kiszolgálnom és gyerekeket szülnöm, az meg külön fáj egyeseknek, hogy még mindig nem híztam be.
okt. 14. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 25 éves fejjel is plüssel alszom, bár ez sem túl extrém dolog.
okt. 16. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!