A férfiak között tényleg van olyan aki annyira büszke hogy inkább hanyagol egy nőt csak mert nem áll jól anyagilag és szégyelli ?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak mese ?dec. 29. 16:17
1/8 anonim válasza:
Vagy csak úgy gondolja, hogy neki semmi pénze randizgatni még ha felesben fizetnének se. Mondjuk hát ezt is lehet szégyellni nyilván. Én sem érezném magamat jól nőként sem ilyen helyzetben, még ha általában állja egy férfi a randit, akkor sem árt nyilván, ha van nálam elég pénz, ha az illető mégsem akarja az enyémet is fizetni.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy mi már több éve együtt vagyunk. Tavaly volt egy ilyen időszak amikor nem dolgozott és kb mint aki depressziós olyan volt. Akkor el is hanyagolt 1 hónapig nem találkoztunk később amikor újra dolgozott helyrejott minden.
dec. 29. 16:32
3/8 A kérdező kommentje:
2 eve vagyunk együtt de már régebb óta ismerjük egymást.
Most újra rosszul mennek a dolgai és nem tudom mi van.
dec. 29. 16:33
4/8 anonim válasza:
Ez nem büszkeség, egyszerűen csak az ember nem járatja le magát szándékosan. Én se ismerkedem évek óta, 30 évesen anyámmal élek, nincs kocsim, nem keresek jól. Már 24-25 évesen is elakadt az ismerkedés amiket ezeket leírtam egy lánynak, sajnos azóta se tudtam megszedni magam anyagilag. Ha borítékolható az elutasítás, akkor miért hitegessem magam azzal hogy lehet esélyem?
5/8 anonim válasza:
Ez inkább depresszió. Amíg hullámvölgyben van nem akar jópofizni senkivel. Mondjuk nem valami korrekt hozzáállás, ha már 2 éve együtt vagytok.
6/8 anonim válasza:
2# Első vagyok, akkor értem, nekem is volt ilyen időszakom, amikor nem volt munkám pár hónapig pár éve. Csak én nem a párommal voltam ilyen, mi együtt laktunk, bár a kapcsolatba sem tudtam annyit beletenni, de én pl a barátaimtól zárkóztam el abszolút, mert úgy éreztem, hogy otthon döglök mint valami darab semmirekellő, miközben mindenki dolgozik és éli a felnőtt életét és hogy minek találkozzak normális emberekkel, mikor én egy életképtelen senki vagyok. Hónapokig nem beszéltem velük, csak miután összeszedtem magamat. Szerencsére megbocsátottak.
7/8 anonim válasza:
Két év alatt nem jutottatok el az összeköltözésig, csak járogattok, mint két tinédzser, de még ez sincs meg, ha a pasinak épp nincs kedve hozzá?
Bocs, de felnőtt embereknél ez nem kapcsolat. Ha te komolyan tervezel vele, már rég beszélnetek kellett volna a helyzetről.
8/8 anonim válasza:
Nem diaktnosztizálni szeretnék, le lehet engem pontozni is, elfogadom.
De lehet hpgy bipoláris zavarja van. (A tüneteirő igaz nem tudok, már ha van neki)
De ez arra is utalhat hogy egyszer fent és minden happy, másodszor meg lent és minden depi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!