Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha semmi olyan...

Mit csináljak, ha semmi olyan dolog sincs az életemben, amire büszke is lehetnék?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta nincs munkám, és emiatt szégyellem is magam. Nem is szeretek emberek közé menni sem. Bár van több végzettségem is, de mégsem érek egyikkel sem semmit. Már egyetemi továbbtanulásra is gondoltam, de lehet azzal se érnék semmit, mert azzal se érnék annyit, hogy felvegyenek valahova dolgozni.

Voltam már állásinterjúkon, ahol utálom, hogy megkérdezik, hogy eddig miért nem volt munkám, és fel se vesznek sehova. Egyszerűen szégyellem, hogy eddig nem sok munkatapasztalatom volt. Még 200 ezret se kerestem sose, mert eddig csak közmunkán voltam. Utálom, hogy előadjam magam, miközben csak egy szar vagyok. Ahogy egyre idősödöm, annál inkább utálok élni, mert egy nulla vagyok, aki másokhoz képest nem ér semmit.

nov. 26. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Hazudj. Állásinterjún CV-be írd be, hogy itt meg itt dolgoztál. A kutya nem fog utánajárni. Tanulj vmi olyat aminek van piaci értéke, valamit amire büszke leszel ha elvégzed.
nov. 26. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Miből èlsz?Ez is kamu..
nov. 27. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!