Sokat költök étkezésre? 30F
2500 Ft a napi limit ebédre. Ez nem azt jelenti, hogy ennyit költök ebédre, csak ezt igyekszem nem túllépni.
Ez egy hónap alatt 77.500 Ft
Reggeli és vacsi az valami szendvics amit én csinálok és eszem mellé zöldséget, gyümölcsöt. Kb 4 és 8 ezer között költök hetente hogy legyen zöldség, gyümölcs, kenyérbevaló.
Mondjuk számoljunk 8 ezerrel, az egy hónap alatt 32.000 Ft.
Tehát reggeli, ebéd, vacsora összesen 109.500.
Az elején: "vacsorára meg kenyeret felvágottal, sajttal és zöldségekkel"
A végén: "tojást, kenyeret, felvágottat, sajtot, zöldségeket lényegében teljesen elhagytam"
Szerintem csak hergel, hogy egy fél kisebb fizetésből is csak spórolósan tud enni, ez nem pontosan igaz.
Kérdező, attól függ, mit veszünk alapul...
Én az ínséges időszakban, amikor a túlélés volt a lényeg, napi 700-750Ft-ból megoldottam az ételeket, és legyen mondjuk még 150Ft/nap az ital.
9 és miket ettél?
Nyilván nem ezek az árak voltak még akkor. Én jó régóta nem vagyok munkaképes súlyos depresszió miatt és iszonyatosan spórolnom kell a kaján. Naponta csak egyszer szoktam enni de még így sem jon ki napi 700 forintból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!