Másnak a párja is ilyen , ha étkezésről van szó?
Nem mondanám válogatósnak, mert megeszi a borsófőzeléket, rakott krumplit is, elég sok mindent.
Viszont, van az a szokása, hogy csak és kizárólag akkor eszi meg, ha frissen főtt.Ha hűtőben járt a főtt étel, akkor ő már nem eszi meg, nem melegít újra semmit, a fagyasztóról meg ne is beszéljünk.
Inkább megeszik egy tál salátát, mint újra felmelegített ételt.
És átverni sem lehet, én már próbáltam.Kiérzi az ételen, ha nem friss.
Továbbá, rosszul van a mikrózott étel illatától is.
Ő a munkahelyén szokott enni, ott van céges étterem, ahol frissen főzik az ételeket.
Lehetséges,hogy hisztamin allergiája van, azért érez undort a nem friss ételeknél?
Nem is ismerem a párom evési szokásait. Egy kapcsolatban se figyelem melyik mit eszik mit nem..
Ha főzunk eszunk (mindegy ki főz), ha nem, akkor hidegkaja van. Maguknak intézik a meloba a dolgaikat vagy menzáznak vagy anyja főz neki.
En ugy vagyok vele, mindenki felnőtt. Ha ehes kinyitja a hűtőt vagy vesz kaját vagy akármi.
(Én irtó ritkán főzök. Kb havi 1-2 szer)
Ez nem allergia. Én se szivesen eszem a tegnapi huslevest amit látok a hutoben hogy a teteje is undorito a lének mert zsírdarabok dermedtek meg rajta, vagy ha műa.ételhordoban, befőttesüvegben! stb van a hűtőben meg stb.
Szimplán csak gusztustalan az egesz ahogy van az embernek hozzányulnia is nehéz nemhigy még melegiteni is meg is enni.
Plusz pl a sültkrumolit tilos is lenne másnaposan már megenni. Es barmit ami hagymás. Vagy hagymával késtult. Egy rakat ilyen van ha beletemetkezel a netbe. Mert nemtom mik válnak ki belole.(pl teafüvet(azaz növenyi dolgokat) is sok esetben csak 5 percig lehetne áztatni stb.)
Ha éhezés van akkor viszont jó a 3 napos szárazkenyér is vízzel.
Ez nem allergia. Mert én hisztaminintoleranciával küzdök és kerülnöm kell pár nyers zöldséget és gyümölcsöt, de viszont fözve sütve megehetem. Igaz pár dolgot meg pont nem melegithetek meg.
A legtöbb menzában félkészen kapják az ételt amit még egyszer feldolgoznak.
A kenyér sem friss.
A törökök meg kb 30 percig áztassák, fözik a teát.
Pedig a birkagulyás kimondottan mindig jobb, minnél többet ál.
Szerintem azt szokta meg anyukájától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!