Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak a párja is ilyen , ha...

Másnak a párja is ilyen , ha étkezésről van szó?

Figyelt kérdés

Nem mondanám válogatósnak, mert megeszi a borsófőzeléket, rakott krumplit is, elég sok mindent.

Viszont, van az a szokása, hogy csak és kizárólag akkor eszi meg, ha frissen főtt.Ha hűtőben járt a főtt étel, akkor ő már nem eszi meg, nem melegít újra semmit, a fagyasztóról meg ne is beszéljünk.

Inkább megeszik egy tál salátát, mint újra felmelegített ételt.

És átverni sem lehet, én már próbáltam.Kiérzi az ételen, ha nem friss.

Továbbá, rosszul van a mikrózott étel illatától is.

Ő a munkahelyén szokott enni, ott van céges étterem, ahol frissen főzik az ételeket.

Lehetséges,hogy hisztamin allergiája van, azért érez undort a nem friss ételeknél?

ma 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is ismerem a párom evési szokásait. Egy kapcsolatban se figyelem melyik mit eszik mit nem..

Ha főzunk eszunk (mindegy ki főz), ha nem, akkor hidegkaja van. Maguknak intézik a meloba a dolgaikat vagy menzáznak vagy anyja főz neki.

En ugy vagyok vele, mindenki felnőtt. Ha ehes kinyitja a hűtőt vagy vesz kaját vagy akármi.

(Én irtó ritkán főzök. Kb havi 1-2 szer)

ma 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem allergia. Én se szivesen eszem a tegnapi huslevest amit látok a hutoben hogy a teteje is undorito a lének mert zsírdarabok dermedtek meg rajta, vagy ha műa.ételhordoban, befőttesüvegben! stb van a hűtőben meg stb.

Szimplán csak gusztustalan az egesz ahogy van az embernek hozzányulnia is nehéz nemhigy még melegiteni is meg is enni.

Plusz pl a sültkrumolit tilos is lenne másnaposan már megenni. Es barmit ami hagymás. Vagy hagymával késtult. Egy rakat ilyen van ha beletemetkezel a netbe. Mert nemtom mik válnak ki belole.(pl teafüvet(azaz növenyi dolgokat) is sok esetben csak 5 percig lehetne áztatni stb.)

Ha éhezés van akkor viszont jó a 3 napos szárazkenyér is vízzel.

ma 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem allergia. Mert én hisztaminintoleranciával küzdök és kerülnöm kell pár nyers zöldséget és gyümölcsöt, de viszont fözve sütve megehetem. Igaz pár dolgot meg pont nem melegithetek meg.

A legtöbb menzában félkészen kapják az ételt amit még egyszer feldolgoznak.

A kenyér sem friss.

A törökök meg kb 30 percig áztassák, fözik a teát.

ma 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig a birkagulyás kimondottan mindig jobb, minnél többet ál.

Szerintem azt szokta meg anyukájától.

ma 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez inkább hiszti mint hisztamin allergia.
ma 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!