Miért ilyen borzalmasan igénytelenek és lusták a magyarok, ha a megfelelő étkezésről, rendszeres (4x1.5 óra) sportolásról és a külsőnk karbantartásáról van szó?
Nem jartál meg mas országban! 😂😂😂
USA, Nemetország... lesnel nagyokat...
Felvesznek egy adidas pulóvert, vesznek mellé ájfont és máris nagymenő lesz tőle és nincs miért szégyellnie magát.
Egyébként én úgy vagyok az egésszel, hogy egészségem az első, rendes kajákat eszek, a fogaimat is minőségi fogkefével, minőségi fogkrémmel és szájvízzel öblítem mindennap. A ruha, kocsi, telefon, ajtó, papucs, stb mindből jó a legolcsóbb is, hiszen azokat úgyis cserélgetni kell egy idő után. A kaja viszont az egészségemért felel, azért “kell” annak minőségibbnek lennie. De sokan pont fordítva gondolkoznak.
Nem kell családot alapítani, ha nincs elég pénzed.
Nem kell gyárba menni dolgozni, tanulni kell.
Nem kell a szutyok moslékot megvenni, ami drágább, mint a minőségi étel.
Nem kell bagóra és piára költeni.
Tanulni kell? Igen. Ezt magyarázd annak, aki mélyszegénységből jön (már ha érted a szó jelentését).
És képzeld el, a gyárakban diplomások is dolgoznak (igen a szalag mellett). Mert örülnek, hogy van munkájuk, és nem az utcát kell söpörniük, a segélyért.
De örülök, hogy neked nincs ilyen problémád. Hogy a szüleid tudták biztosítani neked, hogy egyetemre mehess. Hogy olyan helyen élsz, ahol válogathatsz a munkák közül. Hogy a legnagyobb problémád az életben, hogy leszólsz és kritizálsz másokat. Tényleg szívből örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!