Mi a véleményed a pottyantós budiról?
Felejtős: nagyimnak olyan volt, télen elég necces kimenni, ki-becsomagolni magadat.
Egy másik egyén még a '90-es években valószínűleg részegen kitisztította.
Na az sem volt semmi...
16#
Vannak olyan megoldások, hogy a jól korhadó trágya felfűti a budit. Mondjuk ehhez nem az ócska deszkákból eszkábált árnyékszék kell. A rothadónak egyébként hidegben is van bűze. Amúgy nem lettünk betegek attól, hogy akár - 20 fokban is kint kellett végezni. Anyám és nagyanyám se fázott fel. Persze aki így nőtt fel, annak van egyfajta szívóssága. Nem javaslom én sem, hogy aki meg születése óta a bentihez van szokva, hogy a - 20 fokos deszkán ücsörögjön.
Szerintem az egyik legborzasztóbb dolog az ember életében. Fel nem tudom fogni hogy mit élhettek át azok akiknek úgy kellett élni… Mi van ha hajnali háromkor felébredek és így ki kell mennem vécére főleg ha mondjuk nem is csak pisilni. Akkor januárban a 0 °-ban pizsamában kibotorkált a pottyantós vécéhez?
Én szerintem egyszerűen beledöglöttem volna hogyha olyan helyre születek, ahol pottyantós vécé van márpedig tudom hogy vannak olyan akár magyar családok, akik még a 2000-es években is úgy éltek.
19#
Márpedig ez vidéken 50-60 évvel ezelőttig így müködött, évezredeken keresztül. Mondjuk azt még meglehetett oldani, hogy bent valami edénybe elvégzi az ember és úgy viszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!