Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a pottyantós...

Mi a véleményed a pottyantós budiról?

Figyelt kérdés
Végülis visszadják a természetnek ami az övé, nem a csatornába húzgáljuk.
tegnap 15:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Gyulai Ivánnak ezekről a dolgokról egész más, átfogó tudása van. Amibe laikusként nem tudok belekötni. Persze én nem is akarok javasolni semmit, csak úgy jó pár éve elgondolkoztam dolgokon. A gazdáknak nem lehet azt mondani, hogy termeljenek kevesebbet, mert mire az a növény, vagy ökoszisztéma természetszerűen helyrebillen, addigra a gazda tönkremegy.
tegnap 17:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Felejtős: nagyimnak olyan volt, télen elég necces kimenni, ki-becsomagolni magadat.

Egy másik egyén még a '90-es években valószínűleg részegen kitisztította.

Na az sem volt semmi...

tegnap 17:22
 13/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk az én egyik nagyim leélte így a maga 80 évét. Mondjuk ő nagyon kevésből eléldegelt, meg ki lett kotorva egész mélyen az a gödör. Visszaemlékezve az nem is volt amúgy bűzös. Meg mondta is nekem, hogy "fiam, a szart nem vezetjük be a lakásba" Akkor nem igazán értettem, de most már kapizsgálom.
tegnap 17:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#13: Igaza volt, kivezetni szoktuk a xart 😁
tegnap 17:43
 15/24 A kérdező kommentje:
Értsed, hogy értem🤣
tegnap 18:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Télen hideg, nyáron büdös.
tegnap 18:13
 17/24 A kérdező kommentje:

16#

Vannak olyan megoldások, hogy a jól korhadó trágya felfűti a budit. Mondjuk ehhez nem az ócska deszkákból eszkábált árnyékszék kell. A rothadónak egyébként hidegben is van bűze. Amúgy nem lettünk betegek attól, hogy akár - 20 fokban is kint kellett végezni. Anyám és nagyanyám se fázott fel. Persze aki így nőtt fel, annak van egyfajta szívóssága. Nem javaslom én sem, hogy aki meg születése óta a bentihez van szokva, hogy a - 20 fokos deszkán ücsörögjön.

tegnap 18:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
én nem bánom hogy van, mert sok vizet nem zavar a kertben, és ha olyan helyzet adódna hogy a családból pont akkor foglalja valaki az angol wc-t mikor nekem sürgősen kéne használni akkor szerencsés esetben még kiérek oda
tegnap 22:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik legborzasztóbb dolog az ember életében. Fel nem tudom fogni hogy mit élhettek át azok akiknek úgy kellett élni… Mi van ha hajnali háromkor felébredek és így ki kell mennem vécére főleg ha mondjuk nem is csak pisilni. Akkor januárban a 0 °-ban pizsamában kibotorkált a pottyantós vécéhez?

Én szerintem egyszerűen beledöglöttem volna hogyha olyan helyre születek, ahol pottyantós vécé van márpedig tudom hogy vannak olyan akár magyar családok, akik még a 2000-es években is úgy éltek.

ma 03:56
 20/24 A kérdező kommentje:

19#

Márpedig ez vidéken 50-60 évvel ezelőttig így müködött, évezredeken keresztül. Mondjuk azt még meglehetett oldani, hogy bent valami edénybe elvégzi az ember és úgy viszi ki.

ma 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!