Lányok, egy kis faluban történő nyaralás során, ahol csak egy pottyantós wc áll rendelkezésre, hova kakilnátok inkább?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Pottyantósba
Fűbe, bokorba
29 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem mennék olyan helyre nyaralni, ahogy ilyen körülmények vannak.
3/16 anonim válasza:
Erről eszembe jut mikor a hegyen a szőlőben rám jött a sürgető szükség, én ott igénybe vettem egy pottyantóst. Nem tudom kié volt.. :D Az se nagyon tudott érdekelni hogy le volt lakatolva 😅
4/16 anonim válasza:
Na, az utcan kakilo fetises h.lyegyerek megint szabadlabon... elfogyott a bogyo, te retard?
5/16 anonim válasza:
Mi baj a pottyantóssal? Nálunk falun minden háznál van és lehet is őket használni. Ezeket a wc-ket is lehet tisztán tartani
6/16 anonim válasza:
Munkám miatt sokat vagyok lakókocsiban. Állandóan vezényelnek össze-vissza, és szállást meg nem ad a cég.
Így marad sokszor a puszta közepén a pottyantós, amit a munkásoknak raknak ki. Más megoldás nincs, mert azon kívül minden be van kamerázva.
7/16 anonim válasza:
Fűbe bokorban semmiképp ha van pottyantós. Tudod mennyi szúrós izé van ott és mennyi bogár? Mi van ha mégcsíp valami? Tudom hogy furcsa eleinte de nem yan rossz mint amilyennek hangzik. Ha zavar higy más is ráült akkor takard le az ülőkét wc papírral.
8/16 anonim válasza:
Ertelmes varosi no nem megy ilyen visszamardt kornyezetbe semmilyen uruggyel.
9/16 anonim válasza:
2
Na vajon?
Szag,állatok,legyek,bogarak,nem szigetelt általában hanem csak egy tákolmány.
Kellemetlen,kényelmetlen főleg egy normális wc-hez képest.
5 Hogyan tartod vajon tisztán?
A fa részét mivel pucolod? Vagy hogy bánsz el a szaggal?
Máshová mész,és oda telepíted?Mobil falusi budi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!