Pottyantós wc-től lehet valami higiéniai baj? Mire figyeljek?
Halihó! Volt nemrég szülinapom és a legjobb barátnőm meglepett egy pár napos balatoni nyaralással, kibérelt egy szállást. Viszont sajnos csak utólag derült ki hogy nincs szennyvízelvezetés és bizony pottyantós wc van az udvar végén. Fel volt tüntetve, de elkerülte barátnőm figyelmét ez, mikor lefoglalta.
Kicsit én őszintén szólva bepánikoltam, csak nem mondtam neki, mert amúgy örülök a meglepinek, és jön még további három barátnőnk velünk, öten leszünk. Viszont én nagyon kényes vagyok a higiéniára és még sosem ültem ilyen wc-n.
Föléguggolni nem szeretnék, mert azzal csak még nagyobb "kárt" csinálnék. Mire figyeljek? Ráülhetek? Gondoltam arra, hogy jó, akkor négy napig csak pisi de ez ismerve magam úgysem fog menni, szóval a végtermékre célszerű wc-papírt dobni hogy az ne éktelenkedjen ott ha valaki bemegy utánam? Illetve a ruha mennyire veszi át a szagát a potyinak?
1. A ruha nem veszi át a szagát, hacsak nem két órát tervezel ott ülni.
2. Nem fog éktelenkedni, mert mélyen lesz.
3. A higiénia nem ezen múlik; rendes WC is lehet problémás, és ez is lehet tiszta.
4. Nem értem, a feléguggolás miért lenne nagyobb baj? Mi bajt csinálna az?
Túlaggódod. Engem ebből az zavarna leginkább, hogy nem az épületben van, hanem ki kell menni, ami azt jelenti, hogy éjszaka is - mivel nekem mindig ki kell menni sajnos éjjel is - fel kell öltözni, és sétálgatni, ami azért elég idegesítő.
Figyelj, valahol egy csávó kiment egy pottyantós wc-re, és egy medve beleharapott a púzójába.
Szóval ha belépsz, és morgolódó, szuszogó hangokat hallasz, akkor menj ki.
#1 hát oké csak öten fogjuk használni azt a vécét nem én egyedül. 🙄
Föléguggolasnál pisikor nehéz irányítani arra utaltam. :)
Szerintem ilyen papírülőke megoldaná a problémádat és tornázni sem kellene.
16/L kommentje
Ne aggódj, én simán ráülök mikor a nagyszüleimnél nyaralok falun nem nagy szám menni fog max áttörlöd magad popsi törlővel és ennyi legalábbis nekem ennyi volt. Sok szerencsét🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!