Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pottyantós wc-től lehet...

Pottyantós wc-től lehet valami higiéniai baj? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Halihó! Volt nemrég szülinapom és a legjobb barátnőm meglepett egy pár napos balatoni nyaralással, kibérelt egy szállást. Viszont sajnos csak utólag derült ki hogy nincs szennyvízelvezetés és bizony pottyantós wc van az udvar végén. Fel volt tüntetve, de elkerülte barátnőm figyelmét ez, mikor lefoglalta.

Kicsit én őszintén szólva bepánikoltam, csak nem mondtam neki, mert amúgy örülök a meglepinek, és jön még további három barátnőnk velünk, öten leszünk. Viszont én nagyon kényes vagyok a higiéniára és még sosem ültem ilyen wc-n.

Föléguggolni nem szeretnék, mert azzal csak még nagyobb "kárt" csinálnék. Mire figyeljek? Ráülhetek? Gondoltam arra, hogy jó, akkor négy napig csak pisi de ez ismerve magam úgysem fog menni, szóval a végtermékre célszerű wc-papírt dobni hogy az ne éktelenkedjen ott ha valaki bemegy utánam? Illetve a ruha mennyire veszi át a szagát a potyinak?

2022. aug. 6. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy bele ne ess.
2022. aug. 7. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Xd 11 es😅
2022. aug. 8. 00:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 5ös irja. Vagy leterited ket reteg wc papirral. Pont ugyanugy mint ahogy barmely plaza vagy muzeum stb mosdojaban szoktad
2022. aug. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!