Lányok, egy kis faluban történő nyaralás során, ahol
csak egy pottyantós wc áll rendelkezésre, hova
kakilnátok inkább?
Bocs,a szálkát keresni csipesszel jobb a popsin! :D
Fabogár
2022. aug. 28. 17:09
Képzeld el ezeket a Wc-ket is lehet takarítani. Persze egy városi túlfinnyás emberke, aki még a légytől is megijed, ezt nem tudja elképzelni. Meszettel kell festeni, többször egy évben. Nem áll ki a deszkán a szálka ha igényesen van megcsinálva, hiszen azok a deszkák le vannak csiszolva, festve, és bárminemű anyaggal lefedhető, ami mosható. Be kell csukni az ajtót és nem megy be a bogár, ha ez ennyire zavar. A wc pedig le van fedve, így nincs kint szaga. Ha szaga van nyilván az az oka, hogy szippantani kell. Ennyi. Akinek soha nem volt ilyen wc-je, vagy nem látta ezt a folyamatot, hamar mondja, hogy undorító. De hidd el lehet sokkal tisztább, mint jó pár ember fürdőszobája.
2022. aug. 28. 17:34
Az már más hogy számodra a TSZ-ből áradó trágyaszag finom,a városból áradó ételszag büdös,de hogy még azt mondod hogy tisztább,higénikusabb egy pottyantós falusi korhadt fából összetákolt pala tetejű kullantó mint egy rendes wc...
2022. aug. 28. 18:54
Szerintem nem így értette hogy sokkal jobb, nyilván akinek ilyen van annak nem tellt benntire. Az ilyet kényszerből használják az emberek nem azért mert nem akarnak szépen csempészett illatosított angolwc-t. De mégse a fűben ahol mindenki látja a hátsódat és ki tudja milyen bogár csíp meg. Meg hova rakod a használt papírt a fűben? Otthagyod hogy más belelépjen a kakával együtt?
Sokáig használtam kerti WC-t és semmivel sem volt undorítóbb mint egyes emberek házában lévő. És biztos jár már mindenki nyilvános WC-ben ami nem fizetős és nem takarítják rendesen. Na az is sokkal undorítóbb. Nem csíptek meg a bogarak soha. Le kell meszelni időnként, a fát nyilván lecsiszolni. Fedőről is biztos hallottál már.
2022. aug. 28. 20:31
#13-as te valamit félre értesz, és belemagyarázod abba amit mondok. Én se mennék be egy undorito pottyantós wc-be, ami össze van szarva, és nincs tisztántartva. De vannak higiénikus pottyantós wc-k is, amik karba vannak tartva. Úgy, ahogy leirtam, abban nincs bűz. Szövegeértés, írtam én valahol korhadt fát??? Erre mondtam, hogy városi gondolkodás..ami nem bent van, meg nincs csempéből, az egyből szar, nem elég úri, az nem jó. Hidd el azokat is tisztán lehet tartani, semmi bajuk nincs. Nalunk is van rendes és kinti is. Kulcs: egyiket és masikat is tisztán kell tartani, és akkor mindkettőt lehet használni. Az meg egy eleg eros sztereotipia, hogy minden ilyen wc szar. Nálunk a legtöbb haztartásban van falun, 3 ilyet használtam, és rendben voltak. Siman hasznalnam megint.
2022. aug. 28. 21:17
Férfiként és pottyantós és angol wc tulajdonosként azt mondom, hogy tisztán tartható és sok helyen van annyira kulturált mint egy toi-toi. Sőt.
2022. aug. 29. 09:52
Kapcsolódó kérdések: