Szerettek könyvekről,vagy filmekről/sorozatokról szóló kritikákat olvasni?
Figyelt kérdés
tegnap 14:14
3/9 anonim válasza:
Filmekről és sorozatokról nem szoktam, azonban könyvekről igen. Goodreads, moly, ilyen helyeken elsősorban.
4/9 anonim válasza:
Max olyan filmekről amiket nem láttam moziba. Vagy könyv vásárlás előtt leszoktam csekkolni néhány spoiler mentes kritikát, véleményt.
5/9 anonim válasza:
Nem szoktam csak a könyv olvasása vagy a film megnézése után, hogy ne befolyásoljon a kritika. Utána már viszont néha kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak róla.
6/9 anonim válasza:
Hivatalos kritikákat szoktam olvasni, mert sokszor kontextust adnak a művekhez, és könnyebbé teszi az elemzésüket/megértésüket.
7/9 anonim válasza:
Igen, mert kíváncsi vagyok másoknak mi a benyomása az adott filmről vagy könyvről, hogy más is hasonlóan gondolkodik róluk mint én, vagy teljesen eltér a véleményük, szeretem összevetni őket.
8/9 anonim válasza:
Huhh, nem igahán. Én asaját véleményemet szeretem csak.
9/9 anonim válasza:
Nem szoktam. Ha van egy film/könyv/sorozat akkor szeretek úgy emlékezni rá ahogy akkor megéltem. Nem kellenek más emberek véleményei, pláne ha negatívak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!