Eladtam egy felnőtteknek szóló könyvet gyereknek, mit kéne tennem?
Webáruházon keresztül eladtam egy felnőtteknek szóló horror könyvet. Én 16 éven aluliaknak nem ajánlanám, de inkább 18+-os, ahogy a borítón is fel van tüntetve. Ez a webshopba feltöltött képen is tisztán látszik. A könyvet apuka szánta a 12 éves fiának ajándékba, ezt az átvételkor mondta, de eladtam neki, mert eléggé szükségem van a pénzre.
Alapvetően szerintem a szülő felelőssége, hogy mit vesz a gyereknek, és hogy legalább egy kicsit utánanézzen az ajándéknak. De azért kicsit lelkiismeret-furdalásom van, hogy ez nagyon nem lesz jó a gyereknek. Mi lenne etikailag helyes cselekedet ilyenkor?
Nem a te dolgod
9 évesen a Rém álom az Elm utcában néztem , 12 évesen pedig Stephen King könyveit olvastam
Én bírtam az ilyesmit mindig is
Szerintem egy szülő valószínűleg tisztában van azzal mit szeret a gyereke olvasni mi az ami neki nem okoz gondot stb
Már az is sokat számít, hogy van lelkiismereted!
A gyereknek pedig 2 szülője is van akinek egyengetni kell az útját!
Stephen King - Az
Most utólag mit nyavalyogsz ezen?
Akkor kellett volna az apuka figyelmét erre felhívnod.
Vagy növessz vastag bőrt az arcodra és mondd, hogy nem követtél el semmi törvényellenes dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!