Van olyan gyerekeknek szóló mese vagy vers, amit nem tudsz könnyek nélkül végigolvasni?
Figyelt kérdés
Nekem 3 van:
Fazekas Anna: Öreg néne őzikéje
Simon István: Mirza
Nemes-Nagy Ágnes: Nyári rajz
2023. okt. 8. 13:09
3/9 anonim válasza:
Rajzfilm: Őslények országa
4/9 anonim válasza:
Öreg néne őzikéje 🤗 Ahányszor próbáltam elmesélni a gyereknek, nem bírtam, mert mindig elbőgtem magam. Ő meg csak kérdezgetett hogy Anyaaaa mi a baj? 😄
5/9 A kérdező kommentje:
Ugye? :)
Onnantól, hogy az őzike hazavágyik, meg onnantól, hogy az öreg néne, miután elengedte a gidát, és búcsút intett neki, "lassan lépdel, csendben ballag, kattan ajtó, zörren ablak..."
2023. okt. 8. 14:13
6/9 anonim válasza:
Andersen: A kis gyufaárus lány
Weöres sándor: Buba éneke
7/9 Metionin válasza:
Olyan nem volt, amin sírtam de Nagy László: Kiscsikó-sirató című versét nagyon szerettem gyerekként és néha az égen a csillagok közt próbáltam megtalálni a kiscsikót.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem ismertem a Kiscsikó-siratót, de most új seb lett a szívemen. :( :)
Gyönyörű, szomorú.
2023. okt. 8. 19:41
9/9 anonim válasza:
Zelk Zoltán: Anyu, végy egy hegyet nékem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!