Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez mennyire igaz karácsonykor?

Ez mennyire igaz karácsonykor?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=dW_-w2EG_Wc

SzkiTon TV - A karácsonyfa árnyékos oldala

tegnap 23:39
 1/2 anonim ***** válasza:
87%

Mennyire? Eléggé, és ez még visszafogott is, mert nincs benne trágárság.

22-23.án idegen emberek boltban úgy viselkedtek mint egy nem is tudom mik. Szóval a szkiton még lehet nem is tudja milyen az az igazi alja karácsony amikor az ideget már inkább megiszod mint lenyeled.

Kevés az olyan család, aki nyugodtan békében de tényleg, tud élni, várni a vendégeket, és örülni.

Leginkább a stabil kiegyensúlyozott családok működnek jól ilyenkor is, mint az év többi 12 hónapjában, ha gazdagok, ha melósok.

ma 00:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, hogy valami nyomasztó szar lesz, de ez legalább kicsit vicces.

Arra, amit első írt: jelenleg nem karácsonyozok már egy pár éve, de állítom, hogy sokkal boldogabban telik az ünnep úgy, hogy dolgozom (olyan helyen, ahol sosincs leállás), mint mikor karácsonyoztam... Nekem a közeli családom a szüleimből, testvéremből áll, ők jó fejek, szeretem őket, szoktam is menni látogatóba, nincs feszkó otthon karácsonykor sem. De magát a karácsonyt, és az azt megelőző időszakot nem szeretem. Szüleim szerencsére ezt megértik, és nem csinálnak belőle problémát, így is sokat megyek látogatóba hozzájuk, meg jönnek ők is hozzám, de azokra a rokonokra, akikkel egy évben egyszer találkoznék, akkor is csak azért, mert "így illik", okkal nem vagyok kíváncsi, és a 13 unokatestvérem összes gyerekének se szeretnék huszadik kacatot vásárolni. Nekem egyébként semmi problémám nem lenne azzal, hogy megmondjam ezeknek az embereknek, hogy rám aztán rohadtul ne számítsanak, én ebben nem veszek részt, viszont a szüleim gyakorlatilag bármit megtennének, hogy megmaradjon a béke látszata, szóval mindig az az indok, hogy azért nem megyek a közös nagy családi karácsonyozásra, mert dolgoznom KELL. Valójában nem kell, önkéntes alapon vállalom be évek óta, mert amúgy is zárva van ilyenkor minden, hideg van, nincs mit csinálni, és több pénz jár a karácsonyi munkavégzésre. Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy hazamenjek 2-3 napra a szülői házba dögleni egyedül, amíg a szüleim a rokonokat látogatják, inkább látogatom meg őket egy véletlenszerű szombat délután.

ma 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!