Mennyire van karácsonyi hangulatotok?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a karácsonyt, mert ilyenkor csak otthon fekszik és eszik az ember. Ahelyett, hogy valami aktív elfoglaltságot űzni a családtagokkal. Nem szeretek ennyire lelassulnima 09:23
3/29 anonim válasza:
100%
A karácsonyfa díszítés, süti sütés, társasozás, főzés nem eléggé aktív elfoglaltság?
Főzzél 5-8 órán keresztül, mosogass el utána, majd meglátjuk mennyi energiád lesz utána.
4/29 anonim válasza:
Kedves utolsó kötelező megszakadni a karácsonyi készülődésben vagy mi ez a lekezelő szöveg?
5/29 anonim válasza:
Semennyire. Minden kötelező ünnepet utálok.
N
6/29 anonim válasza:
Nem kötelező.
A kérdező panaszkodik itt, hogy semmi aktivitás nincs. Hát, én találtam neki egyet, ami kitart egész napra.
7/29 Metionin válasza:
Semennyire, épp melóban ülök. Ha a családod nem vevő egyébre a fekvésen és az evésen kívül, akkor foglald el magad egyedül. Nem tudom hol laksz de ha van lehetőséged, menj sétálni valami szép helyre, vagy csinálj otthon valami hobbit amit szeretsz, olvass, hallgass zenét, jógázz, akármi amit máskor is szoktál.
8/29 anonim válasza:
Szánalmas, ha valakinek a fekvésről és az evésről szól a karácsony. Én imádom a karácsonyt, és minden ünnepet. Délután feldíszítjük a fát, előtte ünnepi ebéd, kettő között elmegyek sétálni. Örülök a pihenésnek, és végre van időm a hobbi tevékenységekre, meg olyan dolgokkal foglalkozni, amiket szeretek.
10/29 anonim válasza:
Én nagyon készültem a karácsonyra, már 1 hónapja feldíszítettem a lakást, sütiket csinálok, karácsonyi filmeket nyomattam, de semmi. Nekem az kéne hozzá, hogy havazzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!