Mitől lehetne karácsonyi hangulatom?
Karácsonyi zene, film, vásár, forralt bor, fa állítás, villogó hóember és 14 fok :)
Kell ennél jobb?
Nekem sem szokott lenni, így az apró, bekurblizós praktikáim a következők:
- karácsonyi zenék
- lakás kicsinosítása apróságokkal (fa idén nem lesz)
- töltött káposzta, bejgli kajakómáig
- fahéjas-almás illatosító
Ma kinéztem a karácsonyi vásárokra is, de ott csak az emberundorom erősödött.
Hát..
Tesómnak egy németkönyvet mert németül szeretne tanulni.
Tesóm fiának vettem egy cipőt,tabletet,édességeket meg 10.000Ft-ot tettem egy kis dobozba.
Az a pici ajándék.
Tesóm feleségének egy tea válogatást mert szeret teázni.
Anyunak egy parfümöt. :)
Engem (nem nevetni!) a Spongyabob - A film hoz ideiglenesen karácsonyi hangulatba, évszaktól független. xd Igen, tudom, retardált dolog, pláne, hogy egyáltalán nem rajongok Spongyabobért, és ennek nulla köze van a karácsonyhoz, és mégis ez hozza meg. 0-0 Egyik karácsony alkalmával, amikor még otthon hellyel-közzel megvolt a karácsonyi hangulat, fa díszítés, egész nap azt hallgattam/néztem tevékenykedés közben. Ez úgy megmaradt, hogy karácsonykor a Reszkessetek, betörők! helyett azt tettem be. Már nem izgat a karácsony, de ha hangulatot akarok, akár nyáron is megy be a lejátszóba.
Ezzel oda akarok kilyukadni, hogy amit a kellemes karácsonnyal társítasz, legyen szó gyertyáról, levenduláról, sorozatról vagy filmről (akkor is, ha Texasi láncfűrészes mészárlás), ételről eszedbe jut, belemerülsz, akkor azt vegyél, nézd meg, szagold, egyed, élvezd ki.
#6 Mert vagy eszem, vagy fát állítok (vagy a fát eszem).
(#2 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!