Miért nincsen semennyire se karácsonyi hangulatom? Pedig vártam ezt az időszakot, de semmit nem érzek sőt, inkább rossz a kedvem, miért van ez?
Tényleg vártam az egész karácsonyi időszakot, végre egy olyan karácsony, amikor nem kell vizsgákra készülni, ez helyett, szinte ürességet érzek magamban.
Nem volt semmi elvárásom, ami miatt csalódtam volna, de egyszerűen semmi különleges érzés nem fog el, egy végig dolgozott hét utáni pénteken/szombaton jobb hangulatom van, mint most 😃
Én is így voltam tegnapelőtt. Aztán a tegnapi nap jól sikerült. Ma is családlátogatás volt. Most pedig karácsonyi filmet nézek, karácsonyi világítás bekapcsolva és kint szakad a hó.
Megjött a hangulat is. :)
N
Mert az ember nagyon készül, nagyon várja, ezért elillan a varázs. Ez olyan, mint amikor az ember "boldog akar lenni".
Az ilyesmi nem megy gombnyomásra. Akkor jó, ha spontán.
Bár én 40 felett vagyok, de szerencsére általában elég gyerekes, úgyhogy kb ha nincs hangulat, akkor csinálok hangulatot . De olyan mint gyerekkorban volt, nem lehet, akkor minden új volt, mostmár megszokott. De attól még lehet jó :)
mert ez csak egy hétvége volt, ugyanolyan mint az elmúlt 49 hétvége.
Karácsony és szilveszter között kb mindent be kellene zárni, ami nem létfontosságú (úgyis csak tengünk lengünk bent a köv 4 napban)... és minimum 1 hetet kellene pihenni az embereknek. Így, hogy hétvégére esik, semmi nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!