Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire van karácsonyi...

Mennyire van karácsonyi hangulatotok?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a karácsonyt, mert ilyenkor csak otthon fekszik és eszik az ember. Ahelyett, hogy valami aktív elfoglaltságot űzni a családtagokkal. Nem szeretek ennyire lelassulni

tegnap 09:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is egy rakat kollegám inkább dolgozik.
tegnap 12:53
 22/29 anonim ***** válasza:
52%
Vagy nem erre akarnak szabadsagokat elb.szni. nem tudhatod.
tegnap 12:58
 23/29 anonim ***** válasza:
48%

Semennyire.

Szerintem ott van " értelme" ahol kicsi gyerek van minden más 90%-ban álszent ami körülötte megy manapság.

Nem vagyok még idős, de azt mondom az ünnepek már nem olyanok, mint régen.

Le lehet pontozni, de az igazság ez.

tegnap 13:04
 24/29 anonim ***** válasza:
56%

Nekem nulla ünnepi hangulatom van, de neked jobbulást kívánok és Kellemes karácsonyt remélem hamarosan jobban leszel és tudod picit élvezni is ezeket a napokat.

tegnap 13:07
 25/29 anonim ***** válasza:
39%
Semennyire. Eddig red dead redemption 2-t játszottam. Az jó volt. De olyan mint bármely más szabadnap.
tegnap 13:35
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Minimálisan. Havon, havazáson kívül, nem is tudom, mi segíthetne abban, hogy ez javuljon.
tegnap 13:45
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
#17 milyen irigység azt is leszavazzák, aki azt írta semennyire. Ez a GYK itt mindegy mit írsz van egy réteg, aki leszavaz ne foglalkozz vele a jelentősége nulla. :D
tegnap 15:33
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
nagyon jo lesz mert nincs penz szar ajandekok (1 csoki tabla), ez megalazp ha megkerdezik haverok mit kaptam pl, emellett ki orul ennek mert valljuk be, hogy valami igenyesebb ajandekra "vagyik" az illeto, gyerek. Plusz most szavazzatok le, de a legszebb ajandek a penz mert azt arra kolti a szemely amire akarja. Pl egy gyerek csokijana egy 160 000-ret, boven legyeg $$$ erezze barhogy jol magat, a 12 eves vegye a legujabb PS-t vagy telefon, barmi. Igy mezes suti, jo szeretet, sokan vagyunk. Ez idilli karacsony, nekem. De mi sajos veszekszunk mindig szoszerint es szoszerint egy tabla csoki. es veszekedes. boldog karacsonyt.
tegnap 16:50
 29/29 anonim ***** válasza:
12%
Semennyire. De téged mi akadályoz meg benne, hogy ne csak ülj otthon?
tegnap 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!