Mennyire van karácsonyi hangulatotok?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a karácsonyt, mert ilyenkor csak otthon fekszik és eszik az ember. Ahelyett, hogy valami aktív elfoglaltságot űzni a családtagokkal. Nem szeretek ennyire lelassulnitegnap 09:23
11/29 anonim válasza:
Semennyire. Család (és ehhez kapcsolódóan normális ünnep) nincs, vizsgaidőszak van.
13/29 anonim válasza:
Semennyire. Az unokáim jönnek majd, mert így szoktuk meg, de alapvetően hidegen hagy a karácsony. Szükséges (?) rossz, - ami elmúlik, mint az eddigi többi is.
14/29 anonim válasza:
10 utazz gyorsan Mecsekbe, ott van most hó.
15/29 anonim válasza:
Nálam ez elég hullámzó. Most épp nem nagyon van. 1 héttel ezelőtt meg volt.
17/29 anonim válasza:
Á..szóval akinek van karácsonyi hangulata, azt irigységből leszavazzátok, akinek meg semennyire sincs, az meg 100%.
Ennyi rosszindulatú irigy embert egyrakáson.
Nektek is boldog karácsonyt ettől függetlenül is. 😊🎄
18/29 anonim válasza:
Nagyon. Egész évben rohantam, nagyon jólesik lassítani és élvezni a nyugalmat. :) Meg amúgy is szeretem a karácsonyt, a fényeket, mindent ami körülveszi. Szóval én teljesen lazítok, januártól úgyis pörögni kellesz.
19/29 anonim válasza:
Nekunk nem kell bemenni dolgozni.(hetfon se unnepek kozt se) De erdekes az egész melohely bejár inkább a munkába amikor teheti..
Szetintem sokat sejtet..
20/29 Fragments of Fantasy válasza:
Semennyire.
Beteg vagyok, mint állat, de azért megcsináltam már a tiramisut, a halászlevet meg sütöttem pogácsát is.. még pár dolog hátravan.
Igazából gyógyszerekkel elviselhető, mert csak kiköpöm a tüdőm, ha köhögök. Szóval minden jóó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!