Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki fog szenteste berúgni?

Ki fog szenteste berúgni?

Figyelt kérdés

tegnap 16:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Az alantasak!

Én nem süllyedek arra a szintre!

tegnap 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Én biztosan nem. :)
tegnap 16:21
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Én sem.
tegnap 16:26
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Én nem.
tegnap 16:28
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Szenteste IS!
tegnap 16:28
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Az aljanép.
tegnap 16:42
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Én minden szenteste berúgok. Karácsonyt nem ünneplem, de a névnapom igen.
tegnap 16:45
 8/14 A kérdező kommentje:

Fogadjunk, hogy te a Gál Éva vagy!

tegnap 16:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Én szivesen innék, de inkább holnap iszom mert így jött ki az időszak. Vettem jó minőségi finom italokat, szép hangulatos az üveg, az íze színe stb, nekem ez élmény és sok dolgot jelképez. Nosztalgia mikor fiatalabb voltam és ittunk bulikban táncoltunk, szép nők is voltak.. erre emlékezek meg mikor iszok, meg más mikor karácsonyi buli volt, azok komolyabbak voltak jobb zenék szebb díszítések a diszkóban. Nekem az ünnepek és bulik és egyéb jó hangulatú események része az ésszel ivás. Nem olyan durva berugás hanem hogy ellazuljak, zenéhez jobban átérezzem az érzelmeimet. Nem azért iszok mert alkesz vagyok, nagyon szeretek álmodozni főleg zene közben és egy minőségi bor vagy pezsgő.. emeli a hangulatot. Apu alkesz ezért rá is emlékeztet az alkohol, ilyenkor kicsit vele érzem magam mikor ő is fiatalabb volt és kocsmába tudtam csak megtalálni őt mert emberekre társaságra vágyott azért volt ott. Szép időszak volt, viszonylag gazdag volt, jól nézett ki erős egészséges volt. Most már alig bír menni. A családunk legsikeresebb időszaka volt akkoriban mikor apu sokat volt kocsmában. Egészség anyagi helyzet fiatalság akkor voltak csúcson a szüleim... Szóval nekem az ivás sok dolog hangulatát idézi és nosztalgiákat is és sokat álmodoztam bulikban hogy majd milyen jövőm lesz, nagy álmok, közben szóltak a kedvenc zenéim meg örültünk a sörnek...
tegnap 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Én nem, mi 27-én ülünk össze barátokkal, családdal vagy egyedül minek rúgjak be?
tegnap 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!